DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1586
Kiks, rug
Engelsk navn
Biscuit, rye
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 2007
FCF 0,874 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1873 kJ 1003
Energi, kcal 446 kcal 1003
Nitrogen, total 1,064 g 1,18 0,83 - 1,23 5 1962
Protein, videnskabelig 6,1 g 6,726 4,73 - 7,01 5 1962
Protein, deklaration 6,7 g 7,375 5,18 - 7,68 5 1962
Kulhydrat, difference 75,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 68,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 63,7 g 1003
Kostfibre 6,1 g 6,7 4,9 - 7,2 5 1962
Fedt, total 14,9 g 14,6 13,8 - 16,9 5 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,9 g 2 1,47 - 2,37 5 1962
Tørstof 97,8 g 97,9 97,4 - 98,3 5 1962
Vand 2,2 g 2,1 1,7 - 2,6 5 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacinækvivalent 1,29 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 786 mg 850 650 - 870 5 1962
Natrium, Na 551 mg 654 377 - 670 5 1962
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,253 g 0,16 0,143 - 0,44 5 1962
Glukose 0,358 g 0,364 0,298 - 0,391 5 1962
Monosaccharider, total 0,611 g 1003
Laktose 0,733 g 1,17 0,039 - 1,21 5 1962
Maltose 0,565 g 0,379 0,345 - 0,94 5 1962
Sakkarose 10,7 g 12,4 7,6 - 12,5 5 1962
Disaccharider, total 12,0 g 1003
Sukkerarter, total 12,6 g 1003
Stivelse 51,2 g 47,7 46,8 - 58,1 5 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1962
C6:0 0,016 0,121 1962
C8:0 0,000 0 1962
C10:0 0,039 0,298 1962
C12:0 0,064 0,493 1962
C14:0 0,255 1,96 1962
C15:0 0,000 0 1962
C16:0 5,540 42,6 1962
C17:0 0,000 0 1962
C18:0 0,642 4,93 1962
C20:0 0,000 0 1962
C22:0 0,000 0 1962
C24:0 0,000 0 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1962
C16:1,n-7 0,000 0 1962
C17:1,n-7 0,000 0 1962
C18:1,n-9 4,480 34,4 1962
C18:1,n-7 0,132 1,01 1962
C20:1,n-11 0,000 0 1962
C22:1,n-9 0,000 0 1962
C22:1,n-11 0,000 0 1962
C24:1,n-9 0,000 0 1962
C16:1,trans 0,000 0 1962
C18:1,trans 0,103 0,793 1962
C20:1,trans 0,000 0 1962
C22:1,trans 0,000 0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,558 11,9 1962
C18:2,conjugerede 0,000 0 1962
C18:3,n-3 (ALA) 0,095 0,73 1962
C18:3,n-6 0,000 0 1962
C18:4,n-3 0,000 0 1962
C20:2,n-6 0,000 0 1962
C20:4,n-3 0,000 0 1962
C20:4,n-6 0,000 0 1962
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 1962
C22:5,n-3 0,000 0 1962
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 1962
C18:2,trans 0,079 0,604 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1962
Sum mættede 6,556 50,4 1003
Sum monoumættede 4,612 35,4 1003
Sum polyumættede 1,653 12,7 1003
Transfedtsyrer, total 0,182 1,39 1003
Fedtsyrer, total 13,003 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,095 0,73 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,558 11,9 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 245 230 T 60
Leucin 426 400 T 60
Lysin 266 250 T 60
Methionin 104 98 T 60
Cystin 97 91 T 60
Phenylalanin 298 280 T 60
Tyrosin 160 150 T 60
Threonin 234 220 T 60
Tryptofan 78 73 T 60
Valin 362 340 T 60
Arginin 351 330 T 60
Histidin 160 150 T 60
Alanin 298 280 T 60
Asparaginsyre 458 430 T 60
Glutaminsyre 1390 1310 T 60
Glycin 298 280 T 60
Prolin 553 520 T 60
Serin 298 280 T 60

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby