Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1586
Kiks, rug
Engelsk navn
Biscuit, rye
Synonymer
Rugkiks
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,874 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1873 kJ 1003
Energi, kcal 448 kcal 1003
total-N 1,064 g 1,180 0,83 - 1,23 5 1962
Protein, total 6,1 g 6,7 4,731 - 7,011 5 1962
Protein, deklaration 6,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 75,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 68,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 68,3 g 1003
Kostfiber 6,1 g 6,7 4,9 - 7,2 5 1962
Fedt, total 14,9 g 14,6 13,8 - 16,9 5 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,9 g 2,0 1,47 - 2,37 5 1962
Tørstof 97,8 g 97,9 97,4 - 98,3 5 1962
Vand 2,2 g 2,1 1,700 - 2,600 5 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacin 1,30 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 786 mg 850 650 - 870 5 1962
Natrium, Na 551 mg 654 377 - 670 5 1962
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,253 g 0,160 0,143 - 0,44 5 1962
Glucose 0,358 g 0,364 0,298 - 0,391 5 1962
Monosaccharider, total 0,611 g 1003
Lactose 0,733 g 1,170 0,039 - 1,21 5 1962
Maltose 0,565 g 0,379 0,345 - 0,94 5 1962
Saccharose 10,7 g 12,4 7,6 - 12,5 5 1962
Disaccharider, total 12,0 g 1003
Sukkerarter, ialt 12,6 g 1003
Stivelse 51,2 g 47,7 46,8 - 58,1 5 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1962
C6:0 0,016 0,12 1962
C8:0 0,000 0,00 1962
C10:0 0,039 0,30 1962
C12:0 0,064 0,49 1962
C14:0 0,255 1,96 1962
C15:0 0,000 0,00 1962
C16:0 5,54 42,6 1962
C17:0 0,000 0,00 1962
C18:0 0,642 4,94 1962
C20:0 0,000 0,00 1962
C22:0 0,000 0,00 1962
C24:0 0,000 0,00 1962
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1962
C16:1,n-7 0,000 0,00 1962
C17:1,n-7 0,000 0,00 1962
C18:1,n-9 4,48 34,5 1962
C18:1,n-7 0,132 1,02 1962
C20:1,n-11 0,000 0,00 1962
C22:1,n-9 0,000 0,00 1962
C22:1,n-11 0,000 0,00 1962
C24:1,n-9 0,000 0,00 1962
C16:1,trans 0,000 0,00 1962
C18:1,trans n-9 0,103 0,79 1962
C20:1,trans 0,000 0,00 1962
C22:1,trans 0,000 0,00 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,56 12,0 1962
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 1962
C18:3,n-3 0,095 0,73 1962
C18:3,n-6 0,000 0,00 1962
C18:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:2,n-6 0,000 0,00 1962
C20:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:4,n-6 0,000 0,00 1962
C20:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:6,n-3 0,000 0,00 1962
C18:2,trans, udifferentieret 0,079 0,60 1962
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 6,56 50,4 1003
Sum monoumættede 4,61 35,5 1003
Sum polyumættede 1,65 12,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,182 1,40 1003
Fedtsyrer, total 13,0 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,095 0,73 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,56 12,0 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 245 230 T 60
Leucin 426 400 T 60
Lysin 266 250 T 60
Methionin 104 98 T 60
Cystin 97 91 T 60
Phenylalanin 298 280 T 60
Tyrosin 160 150 T 60
Threonin 234 220 T 60
Tryptofan 78 73 T 60
Valin 362 340 T 60
Arginin 351 330 T 60
Histidin 160 150 T 60
Alanin 298 280 T 60
Asparaginsyre 458 430 T 60
Glutaminsyre 1390 1310 T 60
Glycin 298 280 T 60
Prolin 553 520 T 60
Serin 298 280 T 60

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby