Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1587
Kiks, hvede, sød, med tyk chokolade
Engelsk navn
Biscuit, wheat, sweet with thick chocolate
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,899 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2110 kJ 1003
Energi, kcal 504 kcal 1003
total-N 1,131 g 1,100 1,02 - 1,25 8 1962
Protein, total 6,4 g 6,3 5,814 - 7,125 8 1962
Protein, deklaration 7,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 65,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 62,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 61,4 g 1003
Kostfiber 3,2 g 2,8 2,1 - 4,8 8 1962
Fedt, total 24,9 g 25,0 20,7 - 31 8 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,5 g 1,6 1,08 - 1,8 8 1962
Tørstof 98,1 g 98,0 97,4 - 99,1 8 1962
Vand 1,9 g 2,1 0,900 - 2,600 8 1962
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 258 mg 269 159 - 330 8 1962
Natrium, Na 203 mg 220 139 - 258 8 1962
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,090 g 0,077 0,0218 - 0,258 8 1962
Glucose 0,280 g 0,309 0,051 - 0,464 8 1962
Monosaccharider, total 0,370 g 1003
Lactose 5,08 g 4,95 0,52 - 9,1 8 1962
Maltose 0,467 g 0,420 0,086 - 1,03 8 1962
Saccharose 31,1 g 30,4 29,5 - 33,8 8 1962
Disaccharider, total 36,6 g 1003
Sukkerarter, ialt 37,0 g 1003
Stivelse 22,2 g 21,0 18,9 - 26,4 8 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,177 0,79 1962
C6:0 0,098 0,43 1962
C8:0 0,058 0,25 1962
C10:0 0,172 0,76 1962
C12:0 0,463 2,07 1962
C14:0 0,679 3,04 1962
C15:0 0,011 0,04 1962
C16:0 6,01 26,9 1962
C17:0 0,000 0,00 1962
C18:0 6,58 29,4 1962
C20:0 0,197 0,88 1962
C22:0 0,000 0,00 1962
C24:0 0,000 0,00 1962
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1962
C16:1,n-7 0,107 0,47 1962
C17:1,n-7 0,000 0,00 1962
C18:1,n-9 6,65 29,7 1962
C18:1,n-7 0,038 0,17 1962
C20:1,n-11 0,000 0,00 1962
C22:1,n-9 0,000 0,00 1962
C22:1,n-11 0,000 0,00 1962
C24:1,n-9 0,000 0,00 1962
C16:1,trans 0,016 0,07 1962
C18:1,trans n-9 0,190 0,85 1962
C20:1,trans 0,000 0,00 1962
C22:1,trans 0,000 0,00 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,891 3,98 1962
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 1962
C18:3,n-3 0,000 0,00 1962
C18:3,n-6 0,000 0,00 1962
C18:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:2,n-6 0,000 0,00 1962
C20:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:4,n-6 0,000 0,00 1962
C20:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:6,n-3 0,000 0,00 1962
C18:2,trans, udifferentieret 0,030 0,13 1962
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 14,4 64,6 1003
Sum monoumættede 6,80 30,4 1003
Sum polyumættede 0,891 3,98 1003
Sum transfedtsyrer 0,236 1,06 1003
Fedtsyrer, total 22,4 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,00 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,891 3,98 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby