Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1588
Kiks, dobbelte, hvede, søde
Engelsk navn
Biscuit, double, wheat, sweet
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,919 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2019 kJ 1003
Energi, kcal 483 kcal 1003
total-N 0,998 g 1,030 0,7 - 1,12 10 1962
Protein, total 5,7 g 5,9 3,990 - 6,384 10 1962
Protein, deklaration 6,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 71,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 69,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 68,6 g 1003
Kostfiber 2,2 g 2,4 1,2 - 2,9 10 1962
Fedt, total 19,7 g 18,7 15,9 - 24,1 10 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 1,1 0,41 - 1,46 10 1962
Tørstof 97,8 g 97,8 96,9 - 98,7 10 1962
Vand 2,2 g 2,2 1,300 - 3,100 10 1962
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 229 mg 236 166 - 267 10 1962
Natrium, Na 197 mg 183 76 - 319 10 1962
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,214 g 0,095 0,032 - 0,83 10 1962
Glucose 1,55 g 0,34 0,062 - 11,3 10 1962
Monosaccharider, total 1,77 g 1003
Lactose 2,18 g 1,47 0,050 - 6,9 10 1962
Maltose 0,882 g 0,940 0,103 - 1,47 10 1962
Saccharose 26,9 g 28,5 18,3 - 32 10 1962
Disaccharider, total 30,0 g 1003
Sukkerarter, ialt 31,7 g 1003
Stivelse 34,4 g 32,9 29,6 - 46 10 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1962
C6:0 0,022 0,12 1962
C8:0 0,600 3,31 1962
C10:0 0,456 2,52 1962
C12:0 3,69 20,4 1962
C14:0 1,43 7,91 1962
C15:0 0,000 0,00 1962
C16:0 5,11 28,2 1962
C17:0 0,000 0,00 1962
C18:0 1,41 7,78 1962
C20:0 0,005 0,02 1962
C22:0 0,000 0,00 1962
C24:0 0,000 0,00 1962
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1962
C16:1,n-7 0,000 0,00 1962
C17:1,n-7 0,000 0,00 1962
C18:1,n-9 3,91 21,6 1962
C18:1,n-7 0,049 0,27 1962
C20:1,n-11 0,000 0,00 1962
C22:1,n-9 0,000 0,00 1962
C22:1,n-11 0,000 0,00 1962
C24:1,n-9 0,000 0,00 1962
C16:1,trans 0,000 0,00 1962
C18:1,trans n-9 0,080 0,44 1962
C20:1,trans 0,000 0,00 1962
C22:1,trans 0,000 0,00 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,28 7,05 1962
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 1962
C18:3,n-3 0,040 0,22 1962
C18:3,n-6 0,000 0,00 1962
C18:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:2,n-6 0,000 0,00 1962
C20:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:4,n-6 0,000 0,00 1962
C20:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:6,n-3 0,000 0,00 1962
C18:2,trans, udifferentieret 0,036 0,19 1962
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 12,7 70,3 1003
Sum monoumættede 3,95 21,8 1003
Sum polyumættede 1,32 7,27 1003
Sum transfedtsyrer 0,116 0,64 1003
Fedtsyrer, total 18,1 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,040 0,22 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,28 7,05 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby