Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1589
Kiks, havre, søde
Engelsk navn
Biscuit, oat, sweet
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,912 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1963 kJ 1003
Energi, kcal 469 kcal 1003
total-N 1,210 g 1,200 1,15 - 1,28 5 1962
Protein, total 6,9 g 6,8 6,555 - 7,296 5 1962
Protein, deklaration 7,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 68,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 63,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 62,9 g 1003
Kostfiber 4,9 g 4,8 4,6 - 5,3 5 1962
Fedt, total 19,6 g 20,6 13,2 - 23 5 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,6 g 1,5 1,36 - 2,04 5 1962
Tørstof 96,6 g 96,5 96,2 - 97,1 5 1962
Vand 3,4 g 3,5 2,900 - 3,800 5 1962
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 314 mg 208 170 - 577 5 1962
Natrium, Na 314 mg 257 185 - 513 5 1962
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,726 g 0,285 0,166 - 1,85 5 1962
Glucose 1,07 g 0,67 0,48 - 2,35 5 1962
Monosaccharider, total 1,79 g 1003
Lactose 0 g 0 5 1962
Maltose 0,472 g 0,630 0,11 - 0,77 5 1962
Saccharose 19,4 g 17,2 15,6 - 23,8 5 1962
Disaccharider, total 19,9 g 1003
Sukkerarter, ialt 21,7 g 1003
Stivelse 36,2 g 36,0 33 - 39,2 5 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1962
C6:0 0,000 0,00 1962
C8:0 0,000 0,00 1962
C10:0 0,000 0,00 1962
C12:0 0,000 0,00 1962
C14:0 0,145 0,81 1962
C15:0 0,000 0,00 1962
C16:0 6,20 34,6 1962
C17:0 0,000 0,00 1962
C18:0 0,672 3,75 1962
C20:0 0,000 0,00 1962
C22:0 0,000 0,00 1962
C24:0 0,000 0,00 1962
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1962
C16:1,n-7 0,000 0,00 1962
C17:1,n-7 0,000 0,00 1962
C18:1,n-9 7,38 41,2 1962
C18:1,n-7 0,202 1,13 1962
C20:1,n-11 0,031 0,17 1962
C22:1,n-9 0,000 0,00 1962
C22:1,n-11 0,000 0,00 1962
C24:1,n-9 0,000 0,00 1962
C16:1,trans 0,000 0,00 1962
C18:1,trans n-9 0,006 0,03 1962
C20:1,trans 0,000 0,00 1962
C22:1,trans 0,000 0,00 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,96 16,5 1962
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 1962
C18:3,n-3 0,277 1,55 1962
C18:3,n-6 0,000 0,00 1962
C18:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:2,n-6 0,000 0,00 1962
C20:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:4,n-6 0,000 0,00 1962
C20:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:6,n-3 0,000 0,00 1962
C18:2,trans, udifferentieret 0,033 0,18 1962
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 7,02 39,2 1003
Sum monoumættede 7,61 42,5 1003
Sum polyumættede 3,24 18,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,039 0,21 1003
Fedtsyrer, total 17,9 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,277 1,55 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,96 16,5 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby