DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1589
Kiks, havre, søde
Engelsk navn
Biscuit, oat, sweet
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1963 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1963 kJ 1003
Energi (kcal) 468 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 468 kcal 1003
Protein 6,9 g 6,84 6,55 - 7,29 5 1962
Protein, deklaration 7,6 g 7,5 7,18 - 8 5 1962
Kulhydrat difference 68,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 63,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 62,9 g 1003
Kostfibre 4,9 g 4,8 4,6 - 5,3 5 1962
Fedt 19,6 g 20,6 13,2 - 23 5 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,79 g 5 1003
Aske 1,6 g 1,45 1,36 - 2,04 5 1962
Tørstof 96,6 g 96,5 96,2 - 97,1 5 1962
Vand 3,4 g 3,5 2,9 - 3,8 5 1962
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 314 mg 257,0 185 - 513 5 1962
Chlorid 314 mg 208,0 170 - 577 5 1962
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,726 g 0,285 0,166 - 1,85 5 1962
Glukose 1,07 g 0,67 0,48 - 2,35 5 1962
Sum monosakkarider 1,79 g 1003
Laktose 0 g 0,0 5 1962
Maltose 0,472 g 0,63 0,11 - 0,77 5 1962
Sakkarose 19,4 g 17,2 15,6 - 23,8 5 1962
Sum disakkarider 19,9 g 1003
Sum sukkerarter 21,7 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 36,2 g 36,0 33 - 39,2 5 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1962
C6:0 0,000 0,0 1962
C8:0 0,000 0,0 1962
C10:0 0,000 0,0 1962
C12:0 0,000 0,0 1962
C14:0 0,145 0,811 1962
C15:0 0,000 0,0 1962
C16:0 6,200 34,6 1962
C17:0 0,000 0,0 1962
C18:0 0,672 3,75 1962
C20:0 0,000 0,0 1962
C22:0 0,000 0,0 1962
C24:0 0,000 0,0 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1962
C16:1,n-7 0,000 0,0 1962
C17:1,n-7 0,000 0,0 1962
C18:1,n-7 0,202 1,12 1962
C18:1,n-9 7,380 41,2 1962
C20:1,n-11 0,031 0,173 1962
C22:1,n-9 0,000 0,0 1962
C22:1,n-11 0,000 0,0 1962
C24:1,n-9 0,000 0,0 1962
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 1962
C18:1,trans 0,006 0,0323 1962
C20:1,trans 0,000 0,0 1962
C22:1,trans 0,000 0,0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,964 16,5 1962
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 1962
C18:3,n-3 0,277 1,54 1962
C18:3,n-6 0,000 0,0 1962
C18:4,n-3 0,000 0,0 1962
C20:2,n-6 0,000 0,0 1962
C20:4,n-3 0,000 0,0 1962
C20:4,n-6 0,000 0,0 1962
C20:5,n-3 0,000 0,0 1962
C22:5,n-3 0,000 0,0 1962
C22:6,n-3 0,000 0,0 1962
C18:2,trans 0,033 0,184 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1962
Sum mættede fedtsyrer 7,017 39,1 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 7,613 42,5 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 3,241 18 1003
Sum transfedtsyrer 0,039 0,216 1003
Sum fedtsyrer 17,910 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,277 1,54 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,964 16,5 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,210 1962
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 13,1 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,912 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby