DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1590
Kiks, havre, søde, med chokolade
Engelsk navn
Biscuit, oat, sweet with chokolate
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2047 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1994 kJ 1003
Energi (kcal) 489 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 477 kcal 1003
Protein 6,5 g 6,555 5,92 - 7,35 5 1962
Protein, deklaration 7,2 g 7,187 6,5 - 8,06 5 1962
Kulhydrat difference 66,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 61,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 58,0 g 1003
Kostfibre 4,6 g 4,5 3,9 - 5,6 5 1962
Fedt 23,0 g 22,9 22,3 - 23,5 5 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,87 g 5 1003
Aske 1,8 g 1,92 1,42 - 2,08 5 1962
Tørstof 97,6 g 97,8 97 - 97,9 5 1962
Vand 2,4 g 2,2 2,1 - 3 5 1962
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 347 mg 394,0 251 - 422 5 1962
Chlorid 343 mg 441,0 179 - 473 5 1962
Sum mineraler 690 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,201 g 0,168 0,152 - 0,27 5 1962
Glukose 0,361 g 0,205 0,171 - 0,63 5 1962
Sum monosakkarider 0,562 g 1003
Laktose 1,18 g 1,81 0,098 - 1,98 5 1962
Maltose 0,252 g 0,038 0,0275 - 0,59 5 1962
Sakkarose 28,2 g 27,8 26,9 - 29,9 5 1962
Sum disakkarider 29,6 g 1003
Sum sukkerarter 30,2 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 27,8 g 27,0 26,1 - 29,8 5 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1962
C6:0 0,000 0,0 1962
C8:0 0,098 0,473 1962
C10:0 0,088 0,427 1962
C12:0 1,060 5,12 1962
C14:0 0,524 2,53 1962
C15:0 0,000 0,0 1962
C16:0 6,400 30,9 1962
C17:0 0,000 0,0 1962
C18:0 2,668 12,9 1962
C20:0 0,113 0,548 1962
C22:0 0,000 0,0 1962
C24:0 0,000 0,0 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1962
C16:1,n-7 0,000 0,0 1962
C17:1,n-7 0,000 0,0 1962
C18:1,n-7 0,143 0,691 1962
C18:1,n-9 7,140 34,5 1962
C20:1,n-11 0,000 0,0 1962
C22:1,n-9 0,000 0,0 1962
C22:1,n-11 0,000 0,0 1962
C24:1,n-9 0,000 0,0 1962
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 1962
C18:1,trans 0,125 0,605 1962
C20:1,trans 0,000 0,0 1962
C22:1,trans 0,000 0,0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,198 10,6 1962
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 1962
C18:3,n-3 0,079 0,383 1962
C18:3,n-6 0,000 0,0 1962
C18:4,n-3 0,000 0,0 1962
C20:2,n-6 0,000 0,0 1962
C20:4,n-3 0,000 0,0 1962
C20:4,n-6 0,000 0,0 1962
C20:5,n-3 0,000 0,0 1962
C22:5,n-3 0,000 0,0 1962
C22:6,n-3 0,000 0,0 1962
C18:2,trans 0,030 0,143 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1962
Sum mættede fedtsyrer 10,952 52,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 7,283 35,2 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,277 11 1003
Sum transfedtsyrer 0,155 0,749 1003
Sum fedtsyrer 20,667 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,079 0,383 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,198 10,6 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,148 1962
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 14,4 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,900 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby