Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1590
Kiks, havre, søde, med chokolade
Engelsk navn
Biscuit, oat, sweet with chokolate
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,900 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2047 kJ 1003
Energi, kcal 489 kcal 1003
total-N 1,148 g 1,150 1,04 - 1,29 5 1962
Protein, total 6,5 g 6,6 5,928 - 7,353 5 1962
Protein, deklaration 7,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 66,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 61,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 61,1 g 1003
Kostfiber 4,6 g 4,5 3,9 - 5,6 5 1962
Fedt, total 23,0 g 22,9 22,3 - 23,5 5 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,8 g 1,9 1,42 - 2,08 5 1962
Tørstof 97,6 g 97,8 97 - 97,9 5 1962
Vand 2,4 g 2,2 2,100 - 3,000 5 1962
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 343 mg 441 179 - 473 5 1962
Natrium, Na 347 mg 394 251 - 422 5 1962
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,201 g 0,168 0,152 - 0,27 5 1962
Glucose 0,361 g 0,205 0,171 - 0,63 5 1962
Monosaccharider, total 0,562 g 1003
Lactose 1,18 g 1,81 0,098 - 1,98 5 1962
Maltose 0,252 g 0,038 0,0275 - 0,59 5 1962
Saccharose 28,2 g 27,8 26,9 - 29,9 5 1962
Disaccharider, total 29,6 g 1003
Sukkerarter, ialt 30,2 g 1003
Stivelse 27,8 g 27,0 26,1 - 29,8 5 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1962
C6:0 0,000 0,00 1962
C8:0 0,098 0,47 1962
C10:0 0,088 0,42 1962
C12:0 1,06 5,13 1962
C14:0 0,524 2,54 1962
C15:0 0,000 0,00 1962
C16:0 6,40 31,0 1962
C17:0 0,000 0,00 1962
C18:0 2,67 12,9 1962
C20:0 0,113 0,54 1962
C22:0 0,000 0,00 1962
C24:0 0,000 0,00 1962
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1962
C16:1,n-7 0,000 0,00 1962
C17:1,n-7 0,000 0,00 1962
C18:1,n-9 7,14 34,6 1962
C18:1,n-7 0,143 0,69 1962
C20:1,n-11 0,000 0,00 1962
C22:1,n-9 0,000 0,00 1962
C22:1,n-11 0,000 0,00 1962
C24:1,n-9 0,000 0,00 1962
C16:1,trans 0,000 0,00 1962
C18:1,trans n-9 0,125 0,60 1962
C20:1,trans 0,000 0,00 1962
C22:1,trans 0,000 0,00 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,20 10,6 1962
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 1962
C18:3,n-3 0,079 0,38 1962
C18:3,n-6 0,000 0,00 1962
C18:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:2,n-6 0,000 0,00 1962
C20:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:4,n-6 0,000 0,00 1962
C20:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:6,n-3 0,000 0,00 1962
C18:2,trans, udifferentieret 0,030 0,14 1962
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 11,0 53,0 1003
Sum monoumættede 7,28 35,2 1003
Sum polyumættede 2,28 11,0 1003
Sum transfedtsyrer 0,155 0,75 1003
Fedtsyrer, total 20,7 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,079 0,38 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,20 10,6 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby