Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1591
Müslibar
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,907 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1830 kJ 1003
Energi, kcal 437 kcal 1003
total-N 1,071 g 1,100 0,9 - 1,21 10 1962
Protein, total 6,1 g 6,3 5,130 - 6,897 10 1962
Protein, deklaration 6,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 70,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 67,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 66,7 g 1003
Kostfiber 3,5 g 3,4 2,6 - 4,5 10 1962
Fedt, total 15,0 g 15,3 9,2 - 18 10 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,5 g 1,5 1,3 - 1,72 10 1962
Tørstof 93,3 g 93,1 92 - 94,9 10 1962
Vand 6,7 g 7,0 5,100 - 8,000 10 1962
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 394 mg 369 293 - 550 10 1962
Natrium, Na 238 mg 232 184 - 316 10 1962
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 4,95 g 3,75 1,91 - 10,6 10 1962
Glucose 7,07 g 6,70 3,97 - 15,4 10 1962
Monosaccharider, total 12,0 g 1003
Lactose 1,04 g 0,87 0 - 3 10 1962
Maltose 4,51 g 3,60 1,7 - 10,6 10 1962
Saccharose 13,5 g 15,7 1,5 - 21 10 1962
Disaccharider, total 19,1 g 1003
Sukkerarter, ialt 31,1 g 1003
Stivelse 26,8 g 26,5 20,2 - 31,2 10 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,017 0,12 1962
C6:0 0,011 0,08 1962
C8:0 0,270 1,99 1962
C10:0 0,214 1,58 1962
C12:0 1,52 11,2 1962
C14:0 0,669 4,93 1962
C15:0 0,000 0,00 1962
C16:0 2,45 18,1 1962
C17:0 0,000 0,00 1962
C18:0 1,66 12,2 1962
C20:0 0,047 0,34 1962
C22:0 0,025 0,18 1962
C24:0 0,010 0,07 1962
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1962
C16:1,n-7 0,004 0,02 1962
C17:1,n-7 0,000 0,00 1962
C18:1,n-9 4,88 36,0 1962
C18:1,n-7 0,074 0,54 1962
C20:1,n-11 0,000 0,00 1962
C22:1,n-9 0,000 0,00 1962
C22:1,n-11 0,000 0,00 1962
C24:1,n-9 0,000 0,00 1962
C16:1,trans 0,000 0,00 1962
C18:1,trans n-9 0,019 0,14 1962
C20:1,trans 0,000 0,00 1962
C22:1,trans 0,000 0,00 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,66 12,2 1962
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 1962
C18:3,n-3 0,030 0,22 1962
C18:3,n-6 0,000 0,00 1962
C18:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:2,n-6 0,000 0,00 1962
C20:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:4,n-6 0,000 0,00 1962
C20:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:6,n-3 0,000 0,00 1962
C18:2,trans, udifferentieret 0,006 0,04 1962
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 6,90 50,8 1003
Sum monoumættede 4,96 36,6 1003
Sum polyumættede 1,69 12,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,025 0,18 1003
Fedtsyrer, total 13,6 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,030 0,22 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,66 12,2 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby