Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1595
Kiks, grov med frugt eller grønt
Engelsk navn
Biscuit, coarse grain with fruit and vegetables
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,913 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1822 kJ 1003
Energi, kcal 436 kcal 1003
total-N 1,367 g 1,335 0,89 - 2,29 10 1962
Protein, total 7,8 g 7,6 5,073 - 13,053 10 1962
Protein, deklaration 8,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 72,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 66,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 66,0 g 1003
Kostfiber 6,1 g 5,8 2,9 - 12,9 10 1962
Fedt, total 13,7 g 13,6 7,8 - 23,5 10 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,0 g 2,1 1,25 - 3,04 10 1962
Tørstof 96,3 g 97,0 92,9 - 98,7 10 1962
Vand 3,7 g 3,0 1,300 - 7,100 10 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,237 mg 1 1962
B2-vitamin, riboflavin 0,078 mg 1 1962
niacin 3,00 mg 1 1962
B6-vitamin 0,292 mg 1 1962
Pantothensyre 0 mg 1 1962
Biotin 4,90 µg 1 1962
Folat 30,0 µg 1 1962
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 546 mg 583 174 - 1040 10 1962
Natrium, Na 401 mg 429 129 - 770 10 1962
Kalium, K 322 mg 1 1962
Calcium, Ca 96,0 mg 1 1962
Magnesium, Mg 59,0 mg 1 1962
Phosphor, P 175 mg 1 1962
Jern, Fe 2,57 mg 1 1962
Kobber, Cu 0,214 mg 1 1962
Zink, Zn 1,01 mg 1 1962
Jod, I 5,30 µg 1 1962
Mangan, Mn 0,900 mg 1 1962
Chrom, Cr 4,90 µg 1 1962
Selen, Se 3,90 µg 1 1962
Nikkel, Ni 13,6 µg 1 1962
Cadmium, Cd 3,80 µg 1 1962
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 3,09 g 2,34 0,087 - 9,6 10 1962
Glucose 3,39 g 2,32 0,11 - 10,2 10 1962
Monosaccharider, total 6,48 g 1003
Lactose 1,01 g 0,73 0 - 3,37 10 1962
Maltose 0,673 g 0,565 0,214 - 1,27 10 1962
Saccharose 14,4 g 13,8 0,51 - 34,4 10 1962
Disaccharider, total 16,1 g 1003
Sukkerarter, ialt 22,6 g 1003
Stivelse 39,2 g 41,0 19,2 - 53,1 10 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,022 0,17 1962
C6:0 0,015 0,12 1962
C8:0 0,013 0,10 1962
C10:0 0,022 0,17 1962
C12:0 0,049 0,39 1962
C14:0 0,167 1,34 1962
C15:0 0,000 0,00 1962
C16:0 4,59 36,7 1962
C17:0 0,000 0,00 1962
C18:0 1,14 9,15 1962
C20:0 0,020 0,16 1962
C22:0 0,000 0,00 1962
C24:0 0,000 0,00 1962
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1962
C16:1,n-7 0,013 0,10 1962
C17:1,n-7 0,000 0,00 1962
C18:1,n-9 4,40 35,2 1962
C18:1,n-7 0,096 0,76 1962
C20:1,n-11 0,010 0,08 1962
C22:1,n-9 0,000 0,00 1962
C22:1,n-11 0,000 0,00 1962
C24:1,n-9 0,000 0,00 1962
C16:1,trans 0,002 0,01 1962
C18:1,trans n-9 0,041 0,32 1962
C20:1,trans 0,000 0,00 1962
C22:1,trans 0,000 0,00 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,69 13,5 1962
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 1962
C18:3,n-3 0,160 1,28 1962
C18:3,n-6 0,000 0,00 1962
C18:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:2,n-6 0,000 0,00 1962
C20:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:4,n-6 0,000 0,00 1962
C20:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:6,n-3 0,000 0,00 1962
C18:2,trans, udifferentieret 0,052 0,41 1962
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 6,04 48,3 1003
Sum monoumættede 4,52 36,1 1003
Sum polyumættede 1,85 14,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,095 0,76 1003
Fedtsyrer, total 12,5 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,160 1,28 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,69 13,5 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby