DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1596
Skummetmælk, 0.1 % fedt
Engelsk navn
Milk, skimmed, 0.1 % fat
Taxonomisk navn
Bos taurus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 148 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 141 kJ 1003
Energi (kcal) 35 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 33 kcal 1003
Protein 3,6 g 3,509 3,44 - 3,76 9 2092
Protein, deklaration 3,5 g 3,437 3,37 - 3,68 9 2092
Kulhydrat difference 5,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 5,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 4,6 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,1 g 0,07 0,06 - 0,33 9 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,09 g 9 1003
Aske 0,8 g 0,77 0,74 - 0,78 9 2092
Tørstof 9,4 g 9,4 9,1 - 9,6 9 2092
Vand 90,6 g 90,6 90,4 - 90,9 9 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,837 RE 9 2054
D-vitamin 0,0337 µg 9 2054
E-vitamin 0,00241 α-TE 9 2054
Thiamin (B1-vitamin) 0,0411 mg 0,04 0,04 - 0,05 9 2092
Riboflavin (B2-vitamin) 0,161 mg 0,16 0,12 - 0,18 9 2092
Niacinækvivalent 0,0933 NE 1003
Niacin 0,0933 mg 0,09 0,08 - 0,11 9 2092
B6-vitamin 0,0500 mg 0,05 0,05 - 0,05 9 2092
Pantotensyre 0,397 mg 0,4 0,35 - 0,45 9 2092
Biotin 1,52 µg 1,6 0,9 - 2,3 9 2092
B12-vitamin 0,411 µg 0,42 0,25 - 0,53 9 2092
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 36,1 mg 36,0 35 - 38 9 2092
Kalium 157 mg 158,0 148 - 162 9 2092
Calcium 119 mg 118,0 111 - 128 9 2092
Magnesium 11,1 mg 11,2 10,5 - 11,7 9 2092
Jern 0,0191 mg 0,011 0,0 - 0,068 9 2092
Kobber 0,0110 mg 0,011 0,0 - 0,021 9 2092
Zink 0,393 mg 0,39 0,37 - 0,43 9 2092
Mangan 0,00144 mg 0,001 0,0 - 0,003 9 2092
Krom 0,176 µg 0,08 0,0 - 0,88 9 2092
Selen 1,51 µg 1,3 0,3 - 2,8 9 2092
Fosfor 94,1 mg 94,0 89 - 98 9 2092
Chlorid 0,0967 mg 0,1 0,09 - 0,1 9 2092
Jod 11,7 µg 11,0 7,5 - 19 9 2092
Nikkel 0,708 µg 0,29 0,0 - 3,7 9 2092
Sum mineraler 418 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 0,0 9 2092
Galaktose 0 g 0,0 9 2092
Glukose 0 g 0,0 9 2092
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 4,62 g 4,6 4,4 - 4,9 9 2092
Sakkarose 0 g 0,0 9 2092
Sum disakkarider 4,62 g 1003
Sum sukkerarter 4,62 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 0,089 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 2 mg 9 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,559 2092
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 15,6 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,38 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945 1003
Massefylde 1,0 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby