Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1598
Yoghurt naturel, 0.1 % fedt
Engelsk navn
Yogurt low fat, 0.1 % fat
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 182 kJ 1003
Energi, kcal 44 kcal 1003
total-N 0,675 g 0,675 0,67 - 0,68 2 2092
Protein, total 4,3 g 4,3 4,275 - 4,338 2 2092
Protein, deklaration 4,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 4,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 4,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 5,0 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,7 g 0,7 0,1 - 1,3 2 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 0,9 0,85 - 0,85 2 2092
Tørstof 10,8 g 10,8 10,2 - 11,3 2 2092
Vand 89,3 g 89,3 88,700 - 89,800 2 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 6,21 RE 2054
D-vitamin 0,041 µg 2054
E-vitamin 0,018 α-TE 2054
B1-vitamin 0,040 mg 0,040 0,04 - 0,04 2 2092
B2-vitamin, riboflavin 0,190 mg 0,190 0,17 - 0,21 2 2092
Niacin 0,100 NE 1003
niacin 0,100 mg 0,100 0,10 - 0,10 2 2092
B6-vitamin 0,050 mg 0,050 0,05 - 0,05 2 2092
Pantothensyre 0,360 mg 0,360 0,34 - 0,38 2 2092
Biotin 1,05 µg 1,05 1,0 - 1,1 2 2092
B12-vitamin 0,205 µg 0,205 0,15 - 0,26 2 2092
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 0,085 mg 0,085 0,08 - 0,09 2 2092
Natrium, Na 37,5 mg 37,5 37 - 38 2 2092
Kalium, K 145 mg 145 143 - 146 2 2092
Calcium, Ca 146 mg 146 142 - 149 2 2092
Magnesium, Mg 12,7 mg 12,7 12,5 - 12,8 2 2092
Phosphor, P 105 mg 105 105 - 105 2 2092
Jern, Fe 0,017 mg 0,017 0,014 - 0,020 2 2092
Kobber, Cu 0,010 mg 0,010 0,006 - 0,013 2 2092
Zink, Zn 0,480 mg 0,480 0,48 - 0,48 2 2092
Jod, I 13,5 µg 13,5 13 - 14 2 2092
Mangan, Mn 0,003 mg 0,003 0,003 - 0,003 2 2092
Chrom, Cr 0,085 µg 0,085 0,00 - 0,17 2 2092
Selen, Se 3,45 µg 3,45 3,2 - 3,7 2 2092
Nikkel, Ni 0,475 µg 0,475 0,26 - 0,69 2 2092
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 0 2 2092
Galaktose 0,950 g 0,950 0,9 - 1,0 2 2092
Glucose 0 g 0 2 2092
Monosaccharider, total 0,950 g 1003
Lactose 2,75 g 2,75 2,7 - 2,8 2 2092
Saccharose 0 g 0 2 2092
Disaccharider, total 2,75 g 1003
Sukkerarter, ialt 3,70 g 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 4 mg 2054

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby