DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1607
Hvid hvede brød, groft, store, detailbageri
Engelsk navn
Bread, wheat, white wheat, wholw grain, retail bakery
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1066 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1080 kJ 1003
Energi (kcal) 252 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 256 kcal 1003
Protein 8,9 g 1 1979
Protein, deklaration 9,8 g 1 1979
Kulhydrat difference 50,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 44,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 44,0 g 1003
Kostfibre 6,2 g 1 1979
Fedt 3,1 g 1 1979
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,39 g 1 1003
Aske 2,3 g 1 1979
Tørstof 64,6 g 1 1979
Vand 35,4 g 1 1979
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 557 mg 1 1979
Kalium 248 mg 1 1979
Calcium 60,8 mg 1 1979
Magnesium 55,1 mg 1 1979
Jern 2,05 mg 1 1979
Kobber 0,194 mg 1 1979
Zink 1,40 mg 1 1979
Mangan 1,65 mg 1 1979
Fosfor 188 mg 1 1979
Chlorid 940 mg 1 1979
Jod 28,3 µg 1 2197
Sum mineraler 2050 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0,500 g T 665.0
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 43,5 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,005 0,192 1979
C12:0 0,012 0,423 1979
C14:0 0,017 0,619 1979
C15:0 0,000 0,0 1979
C16:0 0,770 27,4 1979
C18:0 0,154 5,48 1979
C20:0 0,009 0,334 1979
C22:0 0,000 0,0 1979
C24:0 0,000 0,0 1979
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,017 0,619 1979
C18:1,n-7 0,031 1,11 1979
C18:1,n-9 0,770 27,4 1979
C20:1,n-11 0,013 0,477 1979
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,910 32,4 1979
C18:3,n-3 0,079 2,81 1979
C18:2,trans 0,008 0,292 1979
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,009 0,331 1979
Sum mættede fedtsyrer 0,968 34,4 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,832 29,6 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,989 35,2 1003
Sum transfedtsyrer 0,008 0,292 1003
Sum fedtsyrer 2,807 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,079 2,81 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,910 32,4 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,560 1979
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 22,0 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,891 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby