Makronæringstoffer m.m. | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Energi (kJ) | 513 | kJ | 1003 | |||
Energi, deklaration (kJ) | 513 | kJ | 1003 | |||
Energi (kcal) | 123 | kcal | 1003 | |||
Energi, deklaration (kcal) | 123 | kcal | 1003 | |||
Protein | 16,2 | g | 16,06 | 15,1 - 17,2 | 14 | 1126 |
Protein, deklaration | 16,2 | g | 16,06 | 15,1 - 17,2 | 14 | 1126 |
Kulhydrat difference | 0,0 | g | 1003 | |||
Tilgængelig kulhydrat | 0,0 | g | 1003 | |||
Tilgængelig kulhydrat, deklaration | 0,0 | g | 1003 | |||
Kostfibre | 0,0 | g | 1655 | |||
Fedt | 6,4 | g | 5,7 | 1,6 - 13,7 | 14 | 1126 |
Alkohol | 0,0 | g | 1655 | |||
Salt deklaration | 0,23 | g | 2 | 1003 | ||
Aske | 1,2 | g | 1,255 | 1,13 - 1,36 | 14 | 1126 |
Tørstof | 23,9 | g | 23,25 | 20,2 - 31 | 14 | 1126 |
Vand | 76,1 | g | 76,75 | 69 - 79,8 | 14 | 1126 |
Vitaminer | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
A-vitamin | 37,0 | RE | 1003 | |||
Retinol | 36,9 | µg | 30,0 | 12,3 - 82 | 14 | 1126 |
D-vitamin | 12,5 | µg | 1003 | |||
D3-vitamin | 12,5 | µg | 12,5 | 6,4 - 18,1 | 14 | 1126 |
B12-vitamin | 10,1 | µg | 10,25 | 8,1 - 11,6 | 14 | 1126 |
Mineraler og uorganisk | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Natrium | 90,0 | mg | 90,0 | 66 - 114 | 2 | T 48.0 |
Jod | 38,9 | µg | 33,5 | 20 - 71 | 14 | 1126 |
Kulhydrater | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Sum sukkerarter | 0 | g | 1 | 1655 |
Ukendt (?) | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Stivelse/Glykogen | 0 | g | 1 | 1655 |
Mættede fedtsyrer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
C14:0 | 0,347 | 7,15 | 1126 |
C16:0 | 0,883 | 18,1 | 1126 |
C18:0 | 0,091 | 1,86 | 1126 |
C20:0 | 0,010 | 0,206 | 1126 |
Monoumættede fedtsyrer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
C16:1,n-7 | 0,339 | 6,99 | 1126 |
C18:1,n-7 | 0,111 | 2,28 | 1126 |
C18:1,n-9 | 0,961 | 19,8 | 1126 |
C20:1,n-11 | 0,199 | 4,1 | 1126 |
C22:1,n-9 | 0,024 | 0,5 | 1126 |
C22:1,n-11 | 0,354 | 7,3 | 1126 |
C24:1,n-9 | 0,063 | 1,29 | 1126 |
C18:1,trans | 0,004 | 0,0883 | 1126 |
Polyumættede fedtsyrer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
C18:2,n-6 | 0,131 | 2,69 | 1126 |
C18:3,n-3 | 0,099 | 2,04 | 1126 |
C18:4,n-3 | 0,112 | 2,31 | 1126 |
C20:5,n-3 | 0,314 | 6,47 | 1126 |
C22:5,n-3 | 0,029 | 0,588 | 1126 |
C22:6,n-3 | 0,548 | 11,2 | 1126 |
Fedtsyrer, summer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
Andre fedtsyrer | 0,232 | 4,78 | 1126 |
Sum mættede fedtsyrer | 1,331 | 27,4 | 1003 |
Sum enkeltumættede fedtsyrer | 2,052 | 42,2 | 1003 |
Sum flerumættede fedtsyrer | 1,233 | 25,4 | 1003 |
Sum transfedtsyrer | 0,004 | 0,0883 | 1003 |
Sum fedtsyrer | 4,852 | 100 | 1003 |
Sum n-3 fedtsyrer | 1,102 | 22,7 | 1003 |
Sum n-6 fedtsyrer | 0,131 | 2,69 | 1003 |
Aminosyrer | mg/100g | mg/g Nitrogen | Kilde |
---|---|---|---|
Nitrogen | 2,767 | 1126 |
Biogene aminer | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Cholin | 65,0 | mg | 1 | 2187 |
Faktorer m.m. | Værdi | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|
Svind | 35 | T 48.0 | |
Nitrogen-til-protein faktor | 6,25 | 2007 | |
Fedtsyrekonverteringsfaktor | 0,757 | 1003 |
© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby