Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1610
Sild, Østersø, uspecificeret, rå
Engelsk navn
Herring, Baltic Sea, unspecified, raw
Taxonomisk navn
Clupea harengus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 35 T 48
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,757 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 512 kJ 1003
Energi, kcal 122 kcal 1003
total-N 2,767 g 2,744 2,592 - 2,928 14 1126
Protein, total 16,2 g 16,1 15,1 - 17,2 14 1126
Protein, deklaration 16,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 6,4 g 5,7 1,6 - 13,7 14 1126
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,2 g 1,3 1,13 - 1,36 14 1126
Tørstof 23,9 g 23,3 20,2 - 31,0 14 1126
Vand 76,1 g 76,8 69,000 - 79,800 14 1126
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 37,0 RE 1003
Retinol 37,0 µg 30,0 12,3 - 82 14 1126
D-vitamin 12,5 µg 1003
D3 cholecalciferol 12,5 µg 12,5 6,4 - 18,1 14 1126
B12-vitamin 10,1 µg 10,3 8,1 - 11,6 14 1126
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Jod, I 38,9 µg 33,5 20 - 71 14 1126
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,347 7,15 1126
C16:0 0,883 18,2 1126
C18:0 0,091 1,88 1126
C20:0 0,010 0,20 1126
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,339 6,99 1126
C18:1,n-9 0,961 19,8 1126
C18:1,n-7 0,111 2,29 1126
C20:1,n-11 0,199 4,10 1126
C22:1,n-9 0,024 0,49 1126
C22:1,n-11 0,354 7,30 1126
C24:1,n-9 0,063 1,30 1126
C18:1,trans n-9 0,004 0,08 1126
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,131 2,70 1126
C18:3,n-3 0,099 2,04 1126
C18:4,n-3 0,112 2,31 1126
C20:5,n-3 0,314 6,47 1126
C22:5,n-3 0,029 0,59 1126
C22:6,n-3 0,548 11,3 1126
Andre fedtsyrer 0,232 4,78 1126
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,33 27,4 1003
Sum monoumættede 2,05 42,3 1003
Sum polyumættede 1,23 25,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,004 0,08 1003
Fedtsyrer, total 4,85 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 1,10 22,7 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,131 2,70 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby