Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1611
Oksekød, hakket, 5-10% fedt, råt
Engelsk navn
Beef, mince, 5-10% fat, raw
Taxonomisk navn
Bos taurus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,837 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 684 kJ 1003
Energi, kcal 163 kcal 1003
total-N 3,286 g 3,328 3,12 - 3,488 5 1029
Protein, total 19,5 g 19,7 18,4 - 20,7 5 1029
Protein, deklaration 19,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 9,5 g 9,0 5,3 - 14,7 5 1029
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 1,0 0,87 - 0,98 5 1029
Tørstof 29,9 g 29,6 26,7 - 33,4 5 1029
Vand 70,1 g 70,4 66,600 - 73,300 5 1029
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 6,90 RE 1003
Retinol 6,90 µg 1 1029
D-vitamin 0,507 µg 2054
E-vitamin 0,484 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,484 mg 0,380 0,20 - 0,88 5 1029
B1-vitamin 0,047 mg 0,050 0,036 - 0,055 5 1029
B2-vitamin, riboflavin 0,170 mg 0,162 0,154 - 0,202 5 1029
Niacin 4,32 NE 1003
niacin 4,32 mg 4,40 3,7 - 4,6 5 1029
B6-vitamin 0,266 mg 0,280 0,19 - 0,30 5 1029
Pantothensyre 0,286 mg 0,300 0,20 - 0,34 5 1029
Biotin 1,37 µg 1,40 1,05 - 1,6 5 1029
Folat 9,56 µg 9,60 6,7 - 13 5 1029
B12-vitamin 2,32 µg 2,20 2,0 - 3,0 5 1029
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 60,6 mg 60,0 54 - 68 5 1029
Kalium, K 312 mg 310 290 - 340 5 1029
Calcium, Ca 7,06 mg 7,80 4,8 - 8,1 5 1029
Magnesium, Mg 19,7 mg 19,3 18,6 - 21,8 5 1029
Phosphor, P 177 mg 172 168 - 197 5 1029
Jern, Fe 2,26 mg 2,40 1,78 - 2,6 5 1029
Kobber, Cu 0,073 mg 0,071 0,064 - 0,083 5 1029
Zink, Zn 4,34 mg 4,40 3,6 - 5,0 5 1029
Mangan, Mn 0,009 mg 0,009 0,007 - 0,012 5 1029
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0,00 1029
C12:0 0,008 0,10 1029
C14:0 0,272 3,41 1029
C16:0 2,13 26,8 1029
C18:0 1,19 14,9 1029
C20:0 0,003 0,03 1029
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,119 1,49 1029
C16:1,n-7 0,496 6,23 1029
C18:1,n-9 2,89 36,3 1029
C18:1,n-7 0,132 1,66 1029
C20:1,n-11 0,011 0,13 1029
C18:1,trans n-9 0,214 2,69 1029
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,171 2,15 1029
C18:3,n-3 0,051 0,64 1029
Andre fedtsyrer 0,279 3,50 1029
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 3,61 45,2 1003
Sum monoumættede 3,65 45,8 1003
Sum polyumættede 0,222 2,79 1003
Sum transfedtsyrer 0,214 2,69 1003
Fedtsyrer, total 7,97 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,051 0,64 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,171 2,15 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 62 mg 61 59 - 66 5 1029

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby