Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1612
Grisekød, hakket, 10-15% fedt, råt
Engelsk navn
Pork, mince, 10-15% fat, raw
Taxonomisk navn
Sus scrofa
Synonymer
Svinekød, hakket, 10-15% fedt, råt
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,873 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 706 kJ 1003
Energi, kcal 169 kcal 1003
total-N 3,148 g 3,136 2,864 - 3,344 11 1029
Protein, total 18,9 g 18,8 17,1 - 20,1 11 1029
Protein, deklaration 18,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 10,4 g 10,2 7,6 - 12,5 11 1029
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 1,0 0,96 - 1,11 11 1029
Tørstof 30,3 g 30,2 28,9 - 32,0 11 1029
Vand 69,7 g 69,8 68,000 - 71,100 11 1029
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 7,20 RE 1003
Retinol 7,20 µg 1 1029
D-vitamin 0,586 µg 2054
E-vitamin 0,539 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,539 mg 0,530 0,36 - 0,70 11 1029
B1-vitamin 0,723 mg 0,670 0,570 - 0,940 11 1029
B2-vitamin, riboflavin 0,191 mg 0,186 0,164 - 0,224 11 1029
Niacin 9,55 NE 1003
niacin 5,98 mg 6,00 5,1 - 7,6 11 1029
B6-vitamin 0,322 mg 0,320 0,25 - 0,47 11 1029
Pantothensyre 0,706 mg 0,700 0,53 - 0,87 11 1029
Biotin 2,96 µg 2,90 2,0 - 4,2 11 1029
Folat 4,29 µg 3,60 2,3 - 7,1 11 1029
B12-vitamin 0,718 µg 0,700 0,5 - 1,0 11 1029
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 58,9 mg 58,0 53 - 67 11 1029
Kalium, K 331 mg 330 300 - 370 11 1029
Calcium, Ca 7,73 mg 7,00 4,3 - 12,6 11 1029
Magnesium, Mg 20,8 mg 21,1 18,7 - 23,6 11 1029
Phosphor, P 190 mg 192 153 - 217 11 1029
Jern, Fe 0,879 mg 0,880 0,70 - 1,03 11 1029
Kobber, Cu 0,070 mg 0,069 0,055 - 0,093 11 1029
Zink, Zn 2,18 mg 2,20 1,7 - 2,5 11 1029
Mangan, Mn 0,009 mg 0,010 0,007 - 0,013 11 1029
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,001 0,01 1029
C12:0 0,012 0,13 1029
C14:0 0,151 1,66 1029
C16:0 2,22 24,5 1029
C18:0 1,17 12,8 1029
C20:0 0,015 0,16 1029
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1029
C16:1,n-7 0,312 3,44 1029
C18:1,n-9 3,53 38,9 1029
C18:1,n-7 0,327 3,60 1029
C20:1,n-11 0,076 0,83 1029
C18:1,trans n-9 0,048 0,52 1029
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,951 10,5 1029
C18:3,n-3 0,102 1,12 1029
Andre fedtsyrer 0,163 1,80 1029
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 3,57 39,3 1003
Sum monoumættede 4,25 46,8 1003
Sum polyumættede 1,05 11,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,048 0,52 1003
Fedtsyrer, total 9,08 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,102 1,12 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,951 10,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 65 mg 65 60 - 71 11 1029
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 976 310 T 779
Leucin 1480 470 T 779
Lysin 1760 560 T 779
Methionin 504 160 T 779
Cystin 132 42 T 779
Phenylalanin 724 230 T 779
Tyrosin 661 210 T 779
Threonin 850 270 T 779
Tryptofan 214 68 T 779
Valin 1070 340 T 779
Arginin 1170 370 T 779
Histidin 756 240 T 779
Alanin 1130 360 T 779
Asparaginsyre 1760 560 T 779
Glutaminsyre 2610 830 T 779
Glycin 913 290 T 779
Prolin 724 230 T 779
Serin 787 250 T 779

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby