DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 162
Hyben pulver, tørret
Engelsk navn
Rose hip, dried, powder
Taxonomisk navn
Rosa rugosa (Thunberg, 1784)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1156 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1156 kJ 1003
Energi (kcal) 278 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 278 kcal 1003
Protein 4,5 g 1347
Protein, deklaration 4,5 g 1347
Kulhydrat difference 83,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 40,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 40,0 g 1003
Kostfibre 43,0 g 1003
Fedt 1,5 g 1347
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,06 g 2 1003
Aske 5,2 g 1347
Tørstof 94,2 g 1347
Vand 5,8 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 1900 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 11400 µg 12150 6730 - 14700 4 T 27.0
D-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0600 mg 0,052 - 0,062 2 T 27.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,300 mg 1 1022
Niacinækvivalent 0,750 NE 1003
Niacin 0,500 mg 0,35 - 0,6 10 T 27.0
B6-vitamin 0,0500 mg 0,041 - 0,061 2 T 27.0
Folat 210 µg 6 1803
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 41,0 mg 1003
Ascorbinsyre 41,0 mg 1347
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 24,0 mg 2,6 - 46 2 T 27.0
Kalium 1600 mg 1500 - 1700 2 1348
Calcium 663 mg 608 - 725 3 1015
Magnesium 240 mg 230 - 250 2 1348
Jern 4,20 mg 3,3 - 5,1 2 1348
Kobber 0,260 mg 0,25 - 0,28 2 1348
Zink 0,580 mg 0,54 - 0,62 2 1348
Mangan 5,50 mg 5,4 - 5,6 2 1348
Krom 6,00 µg 4 - 9 2 1348
Molybdæn 0 µg 1 1348
Selen 0,500 µg 2 1348
Fosfor 104 mg 98,5 - 115 3 1015
Jod 0,900 µg 0,2 - 1,8 3 1055
Nikkel 40,0 µg 2 1348
Sum mineraler 2640 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 28,0 g 94 1002
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 1,200 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,720 1347
Tryptofan 15 1003
Sum essentielle Aminosyrer 15
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 6 1015, 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby