DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1620
Burger med bøf, bacon og ost, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Hamburger, bacon and cheese, salad and dressing, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 969 kJ 1003
Energi (kcal) 232 kcal 1003
Protein 11,0 g 11,28 9,56 - 12 4 2004
Protein, deklaration 11,0 g 11,28 9,56 - 12 4 2004
Kulhydrat difference 19,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 17,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 17,5 g 1003
Kostfibre 2,0 g 1 2004
Fedt 12,6 g 12,25 8,5 - 17,5 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,25 g 4 1003
Aske 1,9 g 1,82 1,62 - 2,2 4 2004
Tørstof 45,1 g 46,1 41,6 - 46,5 4 2004
Vand 54,9 g 53,9 53,5 - 58,4 4 2004
Nitrogen 1,768 g 1,805 1,53 - 1,93 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,0823 mg 0,081 0,075 - 0,091 4 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0880 mg 0,087 0,072 - 0,106 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 501 mg 492,5 395 - 622 4 2004
Kalium 199 mg 197,0 190 - 210 4 2004
Calcium 41,8 mg 42,65 36,9 - 45,1 4 2004
Magnesium 17,8 mg 17,4 16,3 - 19,9 4 2004
Jern 0,958 mg 0,905 0,79 - 1,23 4 2004
Kobber 0,0853 mg 0,084 0,061 - 0,112 4 2004
Zink 1,82 mg 1,8 1,35 - 2,31 4 2004
Mangan 0,187 mg 0,182 0,14 - 0,242 4 2004
Fosfor 109 mg 108,5 97 - 121 4 2004
Chlorid 776 mg 759,5 634 - 949 4 2004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 4,11 g 1 2187
Stivelse/Glykogen 13,4 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,016 0,151 2004
C6:0 0,000 0,0 2004
C8:0 0,000 0,0 2004
C10:0 0,012 0,114 2004
C12:0 0,015 0,135 2004
C14:0 0,212 1,98 2004
C15:0 0,009 0,0886 2004
C16:0 1,942 18,1 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 0,900 8,39 2004
C20:0 0,000 0,0 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,009 0,0886 2004
C16:1,n-7 0,182 1,69 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,225 2,1 2004
C18:1,n-9 4,075 38 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,061 0,573 2004
C22:1,n-9 0,000 0,0 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,160 1,49 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,398 22,3 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,453 4,22 2004
C18:3,n-6 0,000 0,0 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,000 0,0 2004
C18:2,trans 0,050 0,464 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 2004
Sum mættede fedtsyrer 3,107 28,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 4,553 42,4 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,850 26,5 1003
Sum transfedtsyrer 0,210 1,95 1003
Sum fedtsyrer 10,721 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,453 4,22 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,398 22,3 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,849 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby