DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1621
Burger med kylling, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Hamburger, chicken, salad and dressing, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 866 kJ 1003
Energi (kcal) 207 kcal 1003
Protein 9,5 g 9,312 6,18 - 13,4 6 2004
Protein, deklaration 9,5 g 9,312 6,18 - 13,4 6 2004
Kulhydrat difference 20,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 19,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 19,2 g 1003
Kostfibre 1,5 g 1 2004
Fedt 9,9 g 10,7 6,6 - 11,9 6 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,12 g 6 1003
Aske 1,7 g 1,73 1,14 - 2,08 6 2004
Tørstof 41,8 g 39,95 37,9 - 51 6 2004
Vand 58,2 g 60,05 49 - 62,1 6 2004
Nitrogen 1,522 g 1,49 0,99 - 2,15 6 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,0935 mg 0,086 0,078 - 0,117 6 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0712 mg 0,077 0,052 - 0,085 6 2004
Cholin 51,9 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 448 mg 454,5 258 - 632 6 2004
Kalium 204 mg 192,0 173 - 246 6 2004
Calcium 18,6 mg 19,75 12,4 - 22,8 6 2004
Magnesium 19,0 mg 19,3 15,5 - 22,4 6 2004
Jern 0,474 mg 0,471 0,43 - 0,52 6 2004
Kobber 0,0680 mg 0,068 0,049 - 0,089 6 2004
Zink 0,499 mg 0,535 0,42 - 0,54 6 2004
Mangan 0,182 mg 0,186 0,154 - 0,207 6 2004
Fosfor 120 mg 109,0 74 - 207 6 2004
Chlorid 687 mg 652,0 444 - 948 6 2004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 3,80 g 1 2135
Stivelse/Glykogen 15,4 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 2004
C6:0 0,000 0,0 2004
C8:0 0,000 0,0 2004
C10:0 0,000 0,0 2004
C12:0 0,000 0,0 2004
C14:0 0,011 0,118 2004
C15:0 0,000 0,0 2004
C16:0 0,968 10,9 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 0,304 3,44 2004
C20:0 0,018 0,199 2004
C22:0 0,010 0,111 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7 0,067 0,758 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,242 2,74 2004
C18:1,n-9 4,500 50,9 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,101 1,14 2004
C22:1,n-9 0,000 0,0 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,010 0,109 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,020 22,8 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,555 6,28 2004
C18:3,n-6 0,017 0,188 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,000 0,0 2004
C18:2,trans 0,011 0,12 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 2004
Sum mættede fedtsyrer 1,311 14,8 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 4,910 55,5 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,592 29,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,020 0,23 1003
Sum fedtsyrer 8,834 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,555 6,28 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,037 23 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 6 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,894 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby