DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1624
Sandwich med skinke og ost, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Sandwich, ham and cheese, salad and dressing, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 945 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 945 kJ 1003
Energi (kcal) 225 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 225 kcal 1003
Protein 9,3 g 9,562 4,93 - 13 4 2004
Protein, deklaration 9,3 g 9,562 4,93 - 13 4 2004
Kulhydrat difference 27,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 26,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 26,2 g 1003
Kostfibre 1,7 g 1 2004
Fedt 8,9 g 8,15 5,6 - 13,6 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,42 g 4 1003
Aske 2,1 g 2,1 1,44 - 2,67 4 2004
Tørstof 48,1 g 48,75 41,1 - 53,9 4 2004
Vand 51,9 g 51,25 46,1 - 58,9 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,134 mg 0,118 0,079 - 0,219 4 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0900 mg 0,085 0,058 - 0,132 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 567 mg 582,5 394 - 710 4 2004
Kalium 148 mg 150,0 108 - 184 4 2004
Calcium 123 mg 121,5 68 - 181 4 2004
Magnesium 18,7 mg 19,0 15,4 - 21,5 4 2004
Jern 0,546 mg 0,57 0,415 - 0,63 4 2004
Kobber 0,0693 mg 0,07 0,052 - 0,085 4 2004
Zink 1,07 mg 1,08 0,64 - 1,48 4 2004
Mangan 0,269 mg 0,284 0,167 - 0,338 4 2004
Fosfor 140 mg 144,0 83 - 188 4 2004
Chlorid 880 mg 915,0 601 - 1090 4 2004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 3,54 g 1 2187
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 22,6 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,119 1,52 2004
C6:0 0,077 0,979 2004
C8:0 0,036 0,462 2004
C10:0 0,098 1,24 2004
C12:0 0,094 1,2 2004
C14:0 0,343 4,37 2004
C15:0 0,033 0,414 2004
C16:0 1,465 18,6 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 0,510 6,5 2004
C20:0 0,000 0,0 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,019 0,245 2004
C16:1,n-7 0,071 0,909 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,144 1,83 2004
C18:1,n-9 2,543 32,4 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,053 0,676 2004
C22:1,n-9 0,000 0,0 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,107 1,35 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,768 22,5 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,330 4,2 2004
C18:3,n-6 0,008 0,105 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,000 0,0 2004
C18:2,trans 0,014 0,178 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,007 0,0893 2004
Sum mættede fedtsyrer 2,774 35,3 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 2,830 36,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,105 26,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,121 1,53 1003
Sum fedtsyrer 7,837 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,330 4,2 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,776 22,6 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,482 2004
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 40,3 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,883 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby