DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1624
Sandwich med skinke og ost, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Sandwich, ham and cheese, salad and dressing, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
FCF 0,883 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 945 kJ 1003
Energi, kcal 225 kcal 1003
Nitrogen, total 1,482 g 1,53 0,79 - 2,08 4 2004
Protein, videnskabelig 9,3 g 9,5625 4,93 - 13 4 2004
Protein, deklaration 9,3 g 9,5625 4,93 - 13 4 2004
Kulhydrat, difference 27,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 26,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 26,2 g 1003
Kostfibre 1,7 g 1 2004
Fedt, total 8,9 g 8,15 5,6 - 13,6 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,1 g 2,1 1,44 - 2,67 4 2004
Tørstof 48,1 g 48,75 41,1 - 53,9 4 2004
Vand 51,9 g 51,25 46,1 - 58,9 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,134 mg 0,1185 0,079 - 0,219 4 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,0900 mg 0,085 0,058 - 0,132 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 880 mg 915 601 - 1090 4 2004
Natrium, Na 567 mg 582,5 394 - 710 4 2004
Kalium, K 148 mg 150 108 - 184 4 2004
Calcium, Ca 123 mg 121,5 68 - 181 4 2004
Magnesium, Mg 18,7 mg 19 15,4 - 21,5 4 2004
Fosfor, P 140 mg 144 83 - 188 4 2004
Jern, Fe 0,546 mg 0,57 0,415 - 0,63 4 2004
Kobber, Cu 0,0693 mg 0,07 0,052 - 0,085 4 2004
Zink, Zn 1,07 mg 1,08 0,64 - 1,48 4 2004
Mangan, Mn 0,269 mg 0,2845 0,167 - 0,338 4 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,119 1,52 2004
C6:0 0,077 0,979 2004
C8:0 0,036 0,462 2004
C10:0 0,098 1,24 2004
C12:0 0,094 1,2 2004
C14:0 0,343 4,37 2004
C15:0 0,033 0,414 2004
C16:0 1,465 18,6 2004
C17:0 0,000 0 2004
C18:0 0,510 6,5 2004
C20:0 0,000 0 2004
C22:0 0,000 0 2004
C24:0 0,000 0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,019 0,245 2004
C16:1,n-7 0,071 0,909 2004
C17:1,n-7 0,000 0 2004
C18:1,n-9 2,543 32,4 2004
C18:1,n-7 0,144 1,83 2004
C20:1,n-9 0,000 0 2004
C20:1,n-11 0,053 0,676 2004
C22:1,n-9 0,000 0 2004
C22:1,n-11 0,000 0 2004
C24:1,n-9 0,000 0 2004
C16:1,trans 0,000 0 2004
C18:1,trans 0,107 1,35 2004
C20:1,trans 0,000 0 2004
C22:1,trans 0,000 0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,768 22,5 2004
C18:2,conjugerede 0,000 0 2004
C18:3,n-3 (ALA) 0,330 4,2 2004
C18:3,n-6 0,008 0,105 2004
C18:4,n-3 0,000 0 2004
C20:2,n-6 0,000 0 2004
C20:4,n-3 0,000 0 2004
C20:4,n-6 0,000 0 2004
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 2004
C22:5,n-3 0,000 0 2004
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 2004
C18:2,trans 0,014 0,178 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,007 0,0893 2004
Sum mættede 2,774 35,3 1003
Sum monoumættede 2,830 36,1 1003
Sum polyumættede 2,105 26,8 1003
Transfedtsyrer, total 0,121 1,53 1003
Fedtsyrer, total 7,837 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,330 4,2 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,776 22,6 1003

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby