DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1628
Sandwich med ribbenssteg, rødkål og agurk, fastfood
Engelsk navn
Sandwich with roast pork, red cabbage and cucumber pickles, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1052 kJ 1003
Energi (kcal) 251 kcal 1003
Protein 14,3 g 13,40 10,8 - 19,5 8 2004
Protein, deklaration 14,3 g 13,40 10,8 - 19,5 8 2004
Kulhydrat difference 21,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 20,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 20,1 g 1003
Kostfibre 1,7 g 2004
Fedt 12,3 g 13,25 7,4 - 15,4 8 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,06 g 8 1003
Aske 1,7 g 1,68 1,24 - 1,98 8 2004
Tørstof 50,0 g 49,6 43,1 - 58,2 8 2004
Vand 50,0 g 50,4 41,8 - 56,9 8 2004
Nitrogen 2,281 g 2,145 1,73 - 3,12 8 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,323 mg 0,282 0,192 - 0,561 8 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0949 mg 0,092 0,076 - 0,118 8 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 425 mg 406,0 305 - 553 8 2004
Kalium 228 mg 224,0 172 - 286 8 2004
Calcium 22,1 mg 20,4 14 - 32,6 8 2004
Magnesium 19,1 mg 18,6 16,6 - 22,8 8 2004
Jern 0,593 mg 0,579 0,445 - 0,76 8 2004
Kobber 0,0748 mg 0,075 0,0547 - 0,092 8 2004
Zink 1,09 mg 1,085 0,64 - 1,62 8 2004
Mangan 0,166 mg 0,154 0,089 - 0,29 8 2004
Fosfor 114 mg 110,5 88 - 157 8 2004
Chlorid 658 mg 660,0 481 - 860 8 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 2004
C6:0 0,000 0,0 2004
C8:0 0,000 0,0 2004
C10:0 0,000 0,0 2004
C12:0 0,000 0,0 2004
C14:0 0,104 0,943 2004
C15:0 0,000 0,0 2004
C16:0 2,169 19,7 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 1,080 9,84 2004
C20:0 0,000 0,0 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7 0,196 1,78 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,341 3,1 2004
C18:1,n-9 4,638 42,2 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,098 0,895 2004
C22:1,n-9 0,000 0,0 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,004 0,0387 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,996 18,1 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,344 3,13 2004
C18:3,n-6 0,000 0,0 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,000 0,0 2004
C18:2,trans 0,004 0,033 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 2004
Sum mættede fedtsyrer 3,352 30,5 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 5,273 48 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,341 21,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,008 0,0717 1003
Sum fedtsyrer 10,973 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,344 3,13 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,996 18,1 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 8 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,892 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby