DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1630
Trekantsandwich med skinke og ost, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Triangle sandwich with ham and cheese, salad and dressing, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 960 kJ 1003
Energi (kcal) 229 kcal 1003
Protein 10,4 g 11,06 7,56 - 11,8 5 2004
Protein, deklaration 10,4 g 11,06 7,56 - 11,8 5 2004
Kulhydrat difference 22,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 21,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 21,2 g 1003
Kostfibre 1,7 g 2004
Fedt 11,1 g 11,2 9,7 - 12,2 5 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,22 g 5 1003
Aske 2,1 g 2,19 1,89 - 2,35 5 2004
Tørstof 46,5 g 46,1 42,8 - 49,1 5 2004
Vand 53,5 g 53,9 50,9 - 57,2 5 2004
Nitrogen 1,662 g 1,77 1,21 - 1,9 5 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,201 mg 0,213 0,126 - 0,275 5 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0988 mg 0,108 0,067 - 0,119 5 2004
Cholin 40,3 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 487 mg 454,0 419 - 579 5 2004
Kalium 144 mg 138,0 133 - 159 5 2004
Calcium 168 mg 171,0 118 - 228 5 2004
Magnesium 21,3 mg 20,0 16,6 - 26,9 5 2004
Jern 0,814 mg 0,86 0,51 - 1,07 5 2004
Kobber 0,0722 mg 0,071 0,053 - 0,09 5 2004
Zink 1,17 mg 1,24 0,9 - 1,38 5 2004
Mangan 0,318 mg 0,253 0,224 - 0,446 5 2004
Fosfor 159 mg 169,0 116 - 185 5 2004
Chlorid 792 mg 750,0 722 - 900 5 2004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 3,54 g 1 2187
Stivelse/Glykogen 17,6 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,155 1,6 2004
C6:0 0,103 1,06 2004
C8:0 0,052 0,534 2004
C10:0 0,130 1,34 2004
C12:0 0,162 1,67 2004
C14:0 0,472 4,87 2004
C15:0 0,047 0,483 2004
C16:0 1,978 20,4 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 0,644 6,64 2004
C20:0 0,000 0,0 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,021 0,218 2004
C16:1,n-7 0,093 0,958 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,172 1,77 2004
C18:1,n-9 3,196 32,9 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,058 0,602 2004
C22:1,n-9 0,000 0,0 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,151 1,56 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,818 18,7 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,406 4,19 2004
C18:3,n-6 0,000 0,0 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,000 0,0 2004
C18:2,trans 0,027 0,276 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 2004
Sum mættede fedtsyrer 3,744 38,6 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 3,541 36,5 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,224 22,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,178 1,83 1003
Sum fedtsyrer 9,686 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,406 4,19 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,818 18,7 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 5 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,876 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby