DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1630
Trekantsandwich med skinke og ost, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Triangle sandwich with ham and cheese, salad and dressing, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 5 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
FCF 0,876 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 960 kJ 1003
Energi, kcal 229 kcal 1003
Nitrogen, total 1,662 g 1,77 1,21 - 1,9 5 2004
Protein, videnskabelig 10,4 g 11,0625 7,56 - 11,8 5 2004
Protein, deklaration 10,4 g 11,0625 7,56 - 11,8 5 2004
Kulhydrat, difference 22,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 21,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 21,2 g 1003
Kostfibre 1,7 g 2004
Fedt, total 11,1 g 11,2 9,7 - 12,2 5 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,1 g 2,19 1,89 - 2,35 5 2004
Tørstof 46,5 g 46,1 42,8 - 49,1 5 2004
Vand 53,5 g 53,9 50,9 - 57,2 5 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,201 mg 0,213 0,126 - 0,275 5 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,0988 mg 0,108 0,067 - 0,119 5 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 792 mg 750 722 - 900 5 2004
Natrium, Na 487 mg 454 419 - 579 5 2004
Kalium, K 144 mg 138 133 - 159 5 2004
Calcium, Ca 168 mg 171 118 - 228 5 2004
Magnesium, Mg 21,3 mg 20 16,6 - 26,9 5 2004
Fosfor, P 159 mg 169 116 - 185 5 2004
Jern, Fe 0,814 mg 0,86 0,51 - 1,07 5 2004
Kobber, Cu 0,0722 mg 0,071 0,053 - 0,09 5 2004
Zink, Zn 1,17 mg 1,24 0,9 - 1,38 5 2004
Mangan, Mn 0,318 mg 0,253 0,224 - 0,446 5 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,155 1,6 2004
C6:0 0,103 1,06 2004
C8:0 0,052 0,534 2004
C10:0 0,130 1,34 2004
C12:0 0,162 1,67 2004
C14:0 0,472 4,87 2004
C15:0 0,047 0,483 2004
C16:0 1,978 20,4 2004
C17:0 0,000 0 2004
C18:0 0,644 6,64 2004
C20:0 0,000 0 2004
C22:0 0,000 0 2004
C24:0 0,000 0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,021 0,218 2004
C16:1,n-7 0,093 0,958 2004
C17:1,n-7 0,000 0 2004
C18:1,n-9 3,196 32,9 2004
C18:1,n-7 0,172 1,77 2004
C20:1,n-9 0,000 0 2004
C20:1,n-11 0,058 0,602 2004
C22:1,n-9 0,000 0 2004
C22:1,n-11 0,000 0 2004
C24:1,n-9 0,000 0 2004
C16:1,trans 0,000 0 2004
C18:1,trans 0,151 1,56 2004
C20:1,trans 0,000 0 2004
C22:1,trans 0,000 0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,818 18,7 2004
C18:2,conjugerede 0,000 0 2004
C18:3,n-3 (ALA) 0,406 4,19 2004
C18:3,n-6 0,000 0 2004
C18:4,n-3 0,000 0 2004
C20:2,n-6 0,000 0 2004
C20:4,n-3 0,000 0 2004
C20:4,n-6 0,000 0 2004
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 2004
C22:5,n-3 0,000 0 2004
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 2004
C18:2,trans 0,027 0,276 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 2004
Sum mættede 3,744 38,6 1003
Sum monoumættede 3,541 36,5 1003
Sum polyumættede 2,224 22,9 1003
Transfedtsyrer, total 0,178 1,83 1003
Fedtsyrer, total 9,686 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,406 4,19 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,818 18,7 1003

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby