DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1631
Trekantsandwich med æg, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Triangle sandwich with eggs, salad and dressing, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
FCF 0,912 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 856 kJ 1003
Energi, kcal 204 kcal 1003
Nitrogen, total 1,385 g 1,33 1,26 - 1,62 4 2004
Protein, videnskabelig 8,7 g 8,3125 7,87 - 10,1 4 2004
Protein, deklaration 8,7 g 8,3125 7,87 - 10,1 4 2004
Kulhydrat, difference 22,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 20,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 20,4 g 1003
Kostfibre 1,7 g 2004
Fedt, total 9,4 g 9,15 6,1 - 13,2 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,8 g 1,745 1,56 - 2,09 4 2004
Tørstof 42,0 g 41,65 33,9 - 50,7 4 2004
Vand 58,0 g 58,35 49,3 - 66,1 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,142 mg 0,117 0,104 - 0,228 4 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,103 mg 0,1025 0,075 - 0,13 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 744 mg 751,5 663 - 810 4 2004
Natrium, Na 494 mg 513,5 411 - 538 4 2004
Kalium, K 148 mg 132,5 113 - 215 4 2004
Calcium, Ca 54,4 mg 53,05 34,6 - 77 4 2004
Magnesium, Mg 19,8 mg 19,55 16,5 - 23,8 4 2004
Fosfor, P 106 mg 113 73 - 123 4 2004
Jern, Fe 1,34 mg 1,3 1,08 - 1,68 4 2004
Kobber, Cu 0,0970 mg 0,096 0,085 - 0,111 4 2004
Zink, Zn 1,15 mg 0,825 0,59 - 2,38 4 2004
Mangan, Mn 0,289 mg 0,294 0,201 - 0,368 4 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 2004
C6:0 0,000 0 2004
C8:0 0,000 0 2004
C10:0 0,000 0 2004
C12:0 0,000 0 2004
C14:0 0,019 0,218 2004
C15:0 0,000 0 2004
C16:0 1,190 13,8 2004
C17:0 0,000 0 2004
C18:0 0,426 4,96 2004
C20:0 0,000 0 2004
C22:0 0,000 0 2004
C24:0 0,000 0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 2004
C16:1,n-7 0,075 0,874 2004
C17:1,n-7 0,000 0 2004
C18:1,n-9 3,943 45,9 2004
C18:1,n-7 0,247 2,87 2004
C20:1,n-9 0,000 0 2004
C20:1,n-11 0,095 1,1 2004
C22:1,n-9 0,012 0,139 2004
C22:1,n-11 0,000 0 2004
C24:1,n-9 0,000 0 2004
C16:1,trans 0,000 0 2004
C18:1,trans 0,033 0,384 2004
C20:1,trans 0,000 0 2004
C22:1,trans 0,000 0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,000 23,3 2004
C18:2,conjugerede 0,000 0 2004
C18:3,n-3 (ALA) 0,505 5,88 2004
C18:3,n-6 0,000 0 2004
C18:4,n-3 0,000 0 2004
C20:2,n-6 0,000 0 2004
C20:4,n-3 0,000 0 2004
C20:4,n-6 0,013 0,154 2004
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 2004
C22:5,n-3 0,000 0 2004
C22:6,n-3 (DHA) 0,012 0,134 2004
C18:2,trans 0,009 0,102 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 2004
Sum mættede 1,635 19 1003
Sum monoumættede 4,371 50,9 1003
Sum polyumættede 2,530 29,4 1003
Transfedtsyrer, total 0,042 0,486 1003
Fedtsyrer, total 8,577 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,516 6,02 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,013 23,4 1003

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby