DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1631
Trekantsandwich med æg, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Triangle sandwich with eggs, salad and dressing, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 856 kJ 1003
Energi (kcal) 204 kcal 1003
Protein 8,7 g 8,312 7,87 - 10,1 4 2004
Protein, deklaration 8,7 g 8,312 7,87 - 10,1 4 2004
Kulhydrat difference 22,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 20,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 20,4 g 1003
Kostfibre 1,7 g 2004
Fedt 9,4 g 9,15 6,1 - 13,2 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,24 g 4 1003
Aske 1,8 g 1,745 1,56 - 2,09 4 2004
Tørstof 42,0 g 41,65 33,9 - 50,7 4 2004
Vand 58,0 g 58,35 49,3 - 66,1 4 2004
Nitrogen 1,385 g 1,33 1,26 - 1,62 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,142 mg 0,117 0,104 - 0,228 4 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,103 mg 0,102 0,075 - 0,13 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 494 mg 513,5 411 - 538 4 2004
Kalium 148 mg 132,5 113 - 215 4 2004
Calcium 54,4 mg 53,05 34,6 - 77 4 2004
Magnesium 19,8 mg 19,55 16,5 - 23,8 4 2004
Jern 1,34 mg 1,3 1,08 - 1,68 4 2004
Kobber 0,0970 mg 0,096 0,085 - 0,111 4 2004
Zink 1,15 mg 0,825 0,59 - 2,38 4 2004
Mangan 0,289 mg 0,294 0,201 - 0,368 4 2004
Fosfor 106 mg 113,0 73 - 123 4 2004
Chlorid 744 mg 751,5 663 - 810 4 2004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 2,20 g 1 2135
Stivelse/Glykogen 18,2 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 2004
C6:0 0,000 0,0 2004
C8:0 0,000 0,0 2004
C10:0 0,000 0,0 2004
C12:0 0,000 0,0 2004
C14:0 0,019 0,218 2004
C15:0 0,000 0,0 2004
C16:0 1,190 13,8 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 0,426 4,96 2004
C20:0 0,000 0,0 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7 0,075 0,874 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,247 2,87 2004
C18:1,n-9 3,943 45,9 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,095 1,1 2004
C22:1,n-9 0,012 0,139 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,033 0,384 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,000 23,3 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,505 5,88 2004
C18:3,n-6 0,000 0,0 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,013 0,154 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,012 0,134 2004
C18:2,trans 0,009 0,102 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 2004
Sum mættede fedtsyrer 1,635 19 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 4,371 50,9 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,530 29,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,042 0,486 1003
Sum fedtsyrer 8,577 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,516 6,02 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,013 23,4 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,912 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby