DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1632
Sandwich med frikadelle, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Sandwich with meatball, salad and dressing, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 918 kJ 1003
Energi (kcal) 219 kcal 1003
Protein 8,8 g 8,625 6,18 - 11,3 8 2004
Protein, deklaration 8,8 g 8,625 6,18 - 11,3 8 2004
Kulhydrat difference 25,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 23,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 23,9 g 1003
Kostfibre 1,7 g 2004
Fedt 9,4 g 10,0 6,2 - 12 8 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,11 g 8 1003
Aske 1,7 g 1,675 1,49 - 1,91 8 2004
Tørstof 45,5 g 45,55 39,4 - 52,3 8 2004
Vand 54,5 g 54,45 47,7 - 60,6 8 2004
Nitrogen 1,400 g 1,38 0,99 - 1,82 8 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,243 mg 0,24 0,131 - 0,327 8 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0875 mg 0,085 0,042 - 0,146 8 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 442 mg 482,5 328 - 505 8 2004
Kalium 194 mg 193,0 145 - 233 8 2004
Calcium 23,9 mg 23,6 19,1 - 31,8 8 2004
Magnesium 17,4 mg 16,75 12,1 - 24,2 8 2004
Jern 0,689 mg 0,69 0,51 - 0,83 8 2004
Kobber 0,0782 mg 0,076 0,048 - 0,114 8 2004
Zink 1,02 mg 1,07 0,51 - 1,29 8 2004
Mangan 0,218 mg 0,198 0,152 - 0,41 8 2004
Fosfor 94,0 mg 93,0 70 - 115 8 2004
Chlorid 701 mg 738,0 522 - 830 8 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 2004
C6:0 0,000 0,0 2004
C8:0 0,000 0,0 2004
C10:0 0,000 0,0 2004
C12:0 0,009 0,102 2004
C14:0 0,085 1 2004
C15:0 0,000 0,0 2004
C16:0 1,575 18,7 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 0,701 8,34 2004
C20:0 0,000 0,0 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7 0,142 1,68 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,240 2,85 2004
C18:1,n-9 3,674 43,7 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,079 0,941 2004
C22:1,n-9 0,017 0,205 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,042 0,504 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,483 17,6 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,353 4,19 2004
C18:3,n-6 0,000 0,0 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,000 0,0 2004
C18:2,trans 0,005 0,055 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 2004
Sum mættede fedtsyrer 2,369 28,1 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 4,152 49,4 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,835 21,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,047 0,559 1003
Sum fedtsyrer 8,404 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,353 4,19 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,483 17,6 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 8 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,890 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby