DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1635
Pitasandwich med rejer, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Pita sandwich with shrimp, salad and dressing, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 539 kJ 1003
Energi (kcal) 128 kcal 1003
Protein 5,8 g 5,718 5,5 - 6,18 4 2004
Protein, deklaration 5,8 g 5,718 5,5 - 6,18 4 2004
Kulhydrat difference 16,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 15,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 15,1 g 1003
Kostfibre 1,5 g 1 2004
Fedt 4,7 g 4,75 3,7 - 5,5 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,82 g 4 1003
Aske 1,3 g 1,275 1,18 - 1,47 4 2004
Tørstof 28,3 g 27,9 26,9 - 30,4 4 2004
Vand 71,7 g 72,1 69,6 - 73,1 4 2004
Nitrogen 0,925 g 0,915 0,88 - 0,99 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,0765 mg 0,076 0,062 - 0,092 4 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0428 mg 0,043 0,038 - 0,046 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 327 mg 321,5 258 - 408 4 2004
Kalium 150 mg 151,5 128 - 169 4 2004
Calcium 27,6 mg 28,4 21,7 - 31,7 4 2004
Magnesium 15,6 mg 14,8 12,5 - 20,1 4 2004
Jern 0,342 mg 0,353 0,244 - 0,418 4 2004
Kobber 0,0797 mg 0,08 0,064 - 0,095 4 2004
Zink 0,448 mg 0,445 0,363 - 0,54 4 2004
Mangan 0,183 mg 0,17 0,156 - 0,234 4 2004
Fosfor 63,3 mg 62,5 55,1 - 73 4 2004
Chlorid 527 mg 518,5 409 - 661 4 2004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 2,10 g 1 2135
Stivelse/Glykogen 13,0 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 2004
C6:0 0,000 0,0 2004
C8:0 0,000 0,0 2004
C10:0 0,000 0,0 2004
C12:0 0,000 0,0 2004
C14:0 0,052 1,25 2004
C15:0 0,000 0,0 2004
C16:0 0,642 15,3 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 0,170 4,07 2004
C20:0 0,006 0,132 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7 0,017 0,412 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,082 1,96 2004
C18:1,n-9 1,258 30 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,013 0,316 2004
C22:1,n-9 0,005 0,128 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,020 0,472 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,630 38,9 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,236 5,63 2004
C18:3,n-6 0,000 0,0 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,029 0,699 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,014 0,338 2004
C18:2,trans 0,007 0,173 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 2004
Sum mættede fedtsyrer 0,871 20,8 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 1,375 32,8 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,909 45,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,027 0,645 1003
Sum fedtsyrer 4,182 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,279 6,67 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,630 38,9 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,895 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby