DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1635
Pitasandwich med rejer, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Pita sandwich with shrimp, salad and dressing, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 539 kJ 1003
Energi (kcal) 128 kcal 1003
Protein 5,8 g 5,71875 5,5 - 6,18 4 2004
Protein, deklaration 5,8 g 5,71875 5,5 - 6,18 4 2004
Kulhydrat difference 16,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 15,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 15,1 g 1003
Kostfibre 1,5 g 1 2004
Fedt 4,7 g 4,75 3,7 - 5,5 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,82 g 4 1003
Aske 1,3 g 1,275 1,18 - 1,47 4 2004
Tørstof 28,3 g 27,9 26,9 - 30,4 4 2004
Vand 71,7 g 72,1 69,6 - 73,1 4 2004
Nitrogen 0,925 g 0,915 0,88 - 0,99 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,0765 mg 0,076 0,062 - 0,092 4 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0428 mg 0,0435 0,038 - 0,046 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 327 mg 321,5 258 - 408 4 2004
Kalium 150 mg 151,5 128 - 169 4 2004
Calcium 27,6 mg 28,4 21,7 - 31,7 4 2004
Magnesium 15,6 mg 14,8 12,5 - 20,1 4 2004
Jern 0,342 mg 0,353 0,244 - 0,418 4 2004
Kobber 0,0797 mg 0,08 0,064 - 0,095 4 2004
Zink 0,448 mg 0,445 0,363 - 0,54 4 2004
Mangan 0,183 mg 0,17 0,156 - 0,234 4 2004
Fosfor 63,3 mg 62,5 55,1 - 73 4 2004
Chlorid 527 mg 518,5 409 - 661 4 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 2004
C6:0 0,000 0 2004
C8:0 0,000 0 2004
C10:0 0,000 0 2004
C12:0 0,000 0 2004
C14:0 0,052 1,25 2004
C15:0 0,000 0 2004
C16:0 0,642 15,3 2004
C17:0 0,000 0 2004
C18:0 0,170 4,07 2004
C20:0 0,006 0,132 2004
C22:0 0,000 0 2004
C24:0 0,000 0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 2004
C16:1,n-7 0,017 0,412 2004
C17:1,n-7 0,000 0 2004
C18:1,n-7 0,082 1,96 2004
C18:1,n-9 1,258 30 2004
C20:1,n-9 0,000 0 2004
C20:1,n-11 0,013 0,316 2004
C22:1,n-9 0,005 0,128 2004
C22:1,n-11 0,000 0 2004
C24:1,n-9 0,000 0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0 2004
C18:1,trans 0,020 0,472 2004
C20:1,trans 0,000 0 2004
C22:1,trans 0,000 0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,630 38,9 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0 2004
C18:3,n-3 0,236 5,63 2004
C18:3,n-6 0,000 0 2004
C18:4,n-3 0,000 0 2004
C20:2,n-6 0,000 0 2004
C20:4,n-3 0,000 0 2004
C20:4,n-6 0,000 0 2004
C20:5,n-3 0,029 0,699 2004
C22:5,n-3 0,000 0 2004
C22:6,n-3 0,014 0,338 2004
C18:2,trans 0,007 0,173 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 2004
Sum mættede fedtsyrer 0,871 20,8 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 1,375 32,8 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,909 45,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,027 0,645 1003
Sum fedtsyrer 4,182 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,279 6,67 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,630 38,9 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,895 1003

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby