DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1636
Pitasandwich med falafel, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Pita sandwich with falafel, salad and dressing, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 918 kJ 1003
Energi (kcal) 219 kcal 1003
Protein 6,2 g 6,218 5,62 - 6,75 4 2004
Protein, deklaration 6,2 g 6,218 5,62 - 6,75 4 2004
Kulhydrat difference 28,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 25,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 25,7 g 1003
Kostfibre 2,9 g 1 2004
Fedt 9,5 g 8,4 6 - 15,3 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,95 g 4 1003
Aske 1,7 g 1,67 1,38 - 1,94 4 2004
Tørstof 46,0 g 46,4 38 - 53 4 2004
Vand 54,0 g 53,6 47 - 62 4 2004
Nitrogen 0,993 g 0,995 0,9 - 1,08 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,117 mg 0,119 0,095 - 0,133 4 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0500 mg 0,054 0,035 - 0,057 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 382 mg 380,5 278 - 489 4 2004
Kalium 236 mg 244,5 199 - 254 4 2004
Calcium 45,0 mg 47,1 32,9 - 52,9 4 2004
Magnesium 29,1 mg 30,3 23,1 - 32,7 4 2004
Jern 1,10 mg 1,12 0,81 - 1,36 4 2004
Kobber 0,142 mg 0,145 0,114 - 0,164 4 2004
Zink 0,693 mg 0,715 0,59 - 0,75 4 2004
Mangan 0,590 mg 0,595 0,5 - 0,67 4 2004
Fosfor 96,3 mg 87,5 74 - 136 4 2004
Chlorid 566 mg 568,5 430 - 695 4 2004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 2,10 g 1 2135
Stivelse/Glykogen 23,6 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,015 0,179 2004
C6:0 0,000 0,0 2004
C8:0 0,000 0,0 2004
C10:0 0,000 0,0 2004
C12:0 0,000 0,0 2004
C14:0 0,072 0,857 2004
C15:0 0,000 0,0 2004
C16:0 1,002 12 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 0,264 3,16 2004
C20:0 0,041 0,488 2004
C22:0 0,012 0,14 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7 0,005 0,0659 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,215 2,57 2004
C18:1,n-9 3,948 47,3 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,094 1,12 2004
C22:1,n-9 0,000 0,0 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,016 0,188 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,120 25,4 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,506 6,06 2004
C18:3,n-6 0,022 0,263 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,000 0,0 2004
C18:2,trans 0,012 0,146 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 2004
Sum mættede fedtsyrer 1,406 16,8 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 4,261 51 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,648 31,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,028 0,335 1003
Sum fedtsyrer 8,343 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,506 6,06 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,142 25,6 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,876 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby