DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1639
Pølse med bacon, ristet, fastfood
Engelsk navn
Bacon-Wrapped Frankfurt sausage, freid, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1319 kJ 1003
Energi (kcal) 318 kcal 1003
Protein 16,3 g 16,31 15,6 - 16,9 4 2004
Protein, deklaration 16,3 g 16,31 15,6 - 16,9 4 2004
Kulhydrat difference 4,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 4,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 4,0 g 1003
Kostfibre 0,2 g 2007
Fedt 26,3 g 26,5 23 - 29 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 3,30 g 4 1003
Aske 4,1 g 3,945 3,85 - 4,53 4 2004
Tørstof 50,9 g 51,8 46,9 - 52,9 4 2004
Vand 49,1 g 48,2 47,1 - 53,1 4 2004
Nitrogen 2,607 g 2,61 2,5 - 2,71 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,460 mg 0,438 0,342 - 0,622 4 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,130 mg 0,129 0,12 - 0,139 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1320 mg 1320, 1190 - 1450 4 2004
Kalium 266 mg 266,0 247 - 284 4 2004
Calcium 18,6 mg 18,9 10,7 - 25,8 4 2004
Magnesium 20,7 mg 20,3 16 - 26,3 4 2004
Jern 0,868 mg 0,945 0,572 - 1,01 4 2004
Kobber 0,0880 mg 0,098 0,055 - 0,1 4 2004
Zink 1,64 mg 1,59 1,52 - 1,86 4 2004
Mangan 0,113 mg 0,127 0,017 - 0,18 4 2004
Fosfor 203 mg 188,0 167 - 267 4 2004
Chlorid 1880 mg 1795, 1740 - 2170 4 2004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1 1655
Stivelse/Glykogen 4,00 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 2004
C6:0 0,000 0,0 2004
C8:0 0,000 0,0 2004
C10:0 0,000 0,0 2004
C12:0 0,000 0,0 2004
C14:0 0,337 1,46 2004
C15:0 0,000 0,0 2004
C16:0 5,900 25,5 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 3,175 13,7 2004
C20:0 0,000 0,0 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7 0,655 2,83 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,797 3,45 2004
C18:1,n-9 9,625 41,6 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,195 0,843 2004
C22:1,n-9 0,000 0,0 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,000 0,0 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,210 9,57 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,195 0,844 2004
C18:3,n-6 0,000 0,0 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,000 0,0 2004
C18:2,trans 0,000 0,0 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 2004
Sum mættede fedtsyrer 9,413 40,7 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 11,272 48,8 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,405 10,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer 23,090 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,195 0,844 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,210 9,57 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,880 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby