DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1641
Hot dog, almindelig, fastfood
Engelsk navn
Hotdog, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
FCF 0,881 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1070 kJ 1003
Energi, kcal 256 kcal 1003
Nitrogen, total 1,360 g 1,325 1,31 - 1,48 4 2004
Protein, videnskabelig 8,5 g 8,28125 8,18 - 9,25 4 2004
Protein, deklaration 8,5 g 8,28125 8,18 - 9,25 4 2004
Kulhydrat, difference 22,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 20,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 20,8 g 1003
Kostfibre 1,6 g 2007
Fedt, total 15,1 g 15,55 12,8 - 16,6 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,2 g 2,31 1,74 - 2,38 4 2004
Tørstof 48,2 g 48,25 45,8 - 50,5 4 2004
Vand 51,8 g 51,75 49,5 - 54,2 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,201 mg 0,198 0,153 - 0,254 4 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,0643 mg 0,0635 0,053 - 0,077 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 963 mg 985 820 - 1060 4 2004
Natrium, Na 654 mg 669,5 578 - 700 4 2004
Kalium, K 185 mg 199,5 139 - 203 4 2004
Calcium, Ca 28,6 mg 25,45 20,2 - 43,1 4 2004
Magnesium, Mg 19,7 mg 20,35 17 - 21,1 4 2004
Fosfor, P 112 mg 114,5 95 - 122 4 2004
Jern, Fe 0,788 mg 0,765 0,73 - 0,89 4 2004
Kobber, Cu 0,0815 mg 0,0825 0,066 - 0,095 4 2004
Zink, Zn 0,810 mg 0,78 0,74 - 0,94 4 2004
Mangan, Mn 0,251 mg 0,256 0,199 - 0,291 4 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 2004
C6:0 0,000 0 2004
C8:0 0,000 0 2004
C10:0 0,000 0 2004
C12:0 0,000 0 2004
C14:0 0,140 1,05 2004
C15:0 0,000 0 2004
C16:0 2,935 22 2004
C17:0 0,000 0 2004
C18:0 1,275 9,56 2004
C20:0 0,000 0 2004
C22:0 0,000 0 2004
C24:0 0,000 0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 2004
C16:1,n-7 0,261 1,96 2004
C17:1,n-7 0,000 0 2004
C18:1,n-9 5,800 43,5 2004
C18:1,n-7 0,410 3,07 2004
C20:1,n-9 0,000 0 2004
C20:1,n-11 0,150 1,12 2004
C22:1,n-9 0,125 0,937 2004
C22:1,n-11 0,000 0 2004
C24:1,n-9 0,000 0 2004
C16:1,trans 0,000 0 2004
C18:1,trans 0,035 0,26 2004
C20:1,trans 0,000 0 2004
C22:1,trans 0,000 0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,782 13,3 2004
C18:2,conjugerede 0,000 0 2004
C18:3,n-3 (ALA) 0,402 3,02 2004
C18:3,n-6 0,000 0 2004
C18:4,n-3 0,000 0 2004
C20:2,n-6 0,000 0 2004
C20:4,n-3 0,000 0 2004
C20:4,n-6 0,000 0 2004
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 2004
C22:5,n-3 0,000 0 2004
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 2004
C18:2,trans 0,010 0,075 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 2004
Sum mættede 4,350 32,6 1003
Sum monoumættede 6,747 50,6 1003
Sum polyumættede 2,185 16,3 1003
Transfedtsyrer, total 0,045 0,335 1003
Fedtsyrer, total 13,327 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,402 3,02 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,782 13,3 1003

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby