DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1642
Pølsemix med pommes frites, fastfood
Engelsk navn
Frankfurt sausage mix, fried, with frensh fries, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1349 kJ 1003
Energi (kcal) 323 kcal 1003
Protein 8,0 g 7,906 5,87 - 10,5 8 2004
Protein, deklaration 8,0 g 7,906 5,87 - 10,5 8 2004
Kulhydrat difference 29,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 26,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 26,9 g 1003
Kostfibre 2,4 g 2007
Fedt 19,9 g 18,8 16,4 - 24 8 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,72 g 8 1003
Aske 2,8 g 2,685 2,28 - 3,32 8 2004
Tørstof 59,9 g 58,75 55,7 - 67,2 8 2004
Vand 40,1 g 41,25 32,8 - 44,3 8 2004
Nitrogen 1,274 g 1,265 0,94 - 1,68 8 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,205 mg 0,215 0,146 - 0,233 8 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0724 mg 0,069 0,058 - 0,093 8 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 688 mg 660,5 491 - 980 8 2004
Kalium 448 mg 457,0 394 - 498 8 2004
Calcium 17,7 mg 17,25 12,5 - 23 8 2004
Magnesium 27,4 mg 27,25 23,7 - 31,4 8 2004
Jern 0,876 mg 0,855 0,67 - 1,08 8 2004
Kobber 0,149 mg 0,145 0,078 - 0,212 8 2004
Zink 0,892 mg 0,815 0,64 - 1,18 8 2004
Mangan 0,171 mg 0,176 0,128 - 0,209 8 2004
Fosfor 156 mg 154,5 114 - 193 8 2004
Chlorid 974 mg 930,0 740 - 1410 8 2004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0,200 g 1 1001
Stivelse/Glykogen 26,7 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 2004
C6:0 0,000 0,0 2004
C8:0 0,000 0,0 2004
C10:0 0,000 0,0 2004
C12:0 0,000 0,0 2004
C14:0 0,163 0,921 2004
C15:0 0,000 0,0 2004
C16:0 4,102 23,1 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 1,376 7,76 2004
C20:0 0,009 0,0529 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7 0,234 1,32 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,449 2,53 2004
C18:1,n-9 7,825 44,1 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,125 0,703 2004
C22:1,n-9 0,000 0,0 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,075 0,425 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,836 16 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,478 2,69 2004
C18:3,n-6 0,023 0,129 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,000 0,0 2004
C18:2,trans 0,025 0,141 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 2004
Sum mættede fedtsyrer 5,651 31,8 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 8,633 48,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 3,337 18,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,100 0,566 1003
Sum fedtsyrer 17,721 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,478 2,69 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,859 16,1 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 8 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,889 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby