DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1643
Kebabmix med pommes frites, friturestegt, fastfood
Engelsk navn
Kebab mix and french fries, deepfried, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1227 kJ 1003
Energi (kcal) 294 kcal 1003
Protein 8,9 g 8,656 6,18 - 12 8 2004
Protein, deklaration 8,9 g 8,656 6,18 - 12 8 2004
Kulhydrat difference 26,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 23,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 23,4 g 1003
Kostfibre 3,2 g 3,1 2,7 - 4,1 5 T 1209.0
Fedt 17,6 g 17,65 13 - 21,4 8 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,36 g 8 1003
Aske 2,4 g 2,525 1,67 - 2,97 8 2004
Tørstof 55,6 g 55,65 48,1 - 63,2 8 2004
Vand 44,4 g 44,35 36,8 - 51,9 8 2004
Nitrogen 1,422 g 1,385 0,99 - 1,92 8 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,114 mg 0,112 0,078 - 0,158 8 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0885 mg 0,089 0,06 - 0,121 8 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 545 mg 581,0 230 - 670 8 2004
Kalium 472 mg 463,5 418 - 537 8 2004
Calcium 16,7 mg 16,25 10,2 - 24 8 2004
Magnesium 26,5 mg 26,8 22,9 - 29,7 8 2004
Jern 1,49 mg 1,475 0,95 - 2,18 8 2004
Kobber 0,125 mg 0,124 0,084 - 0,161 8 2004
Zink 2,13 mg 2,175 0,9 - 3,25 8 2004
Mangan 0,150 mg 0,146 0,115 - 0,189 8 2004
Fosfor 154 mg 148,5 115 - 205 8 2004
Chlorid 771 mg 802,5 333 - 1010 8 2004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0,200 g 1 2190
Stivelse/Glykogen 23,2 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 2004
C6:0 0,000 0,0 2004
C8:0 0,000 0,0 2004
C10:0 0,000 0,0 2004
C12:0 0,013 0,0826 2004
C14:0 0,194 1,25 2004
C15:0 0,000 0,0 2004
C16:0 3,253 21 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 0,955 6,18 2004
C20:0 0,019 0,12 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7 0,171 1,1 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,320 2,07 2004
C18:1,n-9 6,963 45,1 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,101 0,656 2004
C22:1,n-9 0,000 0,0 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,101 0,651 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,663 17,2 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,620 4,01 2004
C18:3,n-6 0,021 0,135 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,000 0,0 2004
C18:2,trans 0,042 0,273 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 2004
Sum mættede fedtsyrer 4,433 28,7 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 7,554 48,9 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 3,303 21,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,143 0,924 1003
Sum fedtsyrer 15,433 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,620 4,01 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,683 17,3 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 8 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,876 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby