DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1644
Kylling, grillstegt, fastfood
Engelsk navn
Chicken, grilled, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 28 10 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
FCF 0,887 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 888 kJ 1003
Energi, kcal 212 kcal 1003
Nitrogen, total 4,573 g 4,375 3,91 - 5,7 10 2004
Protein, videnskabelig 28,0 g 26,7155 23,8 - 34,9 10 2004
Protein, deklaration 28,0 g 26,7155 23,8 - 34,9 10 2004
Kulhydrat, difference 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 11,2 g 10,7 10,1 - 12,5 10 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,5 g 2,735 1,47 - 3,36 10 2004
Tørstof 41,6 g 41,2 37,1 - 49 10 2004
Vand 58,4 g 58,8 51 - 62,9 10 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,0844 mg 0,084 0,069 - 0,098 10 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,220 mg 0,2195 0,187 - 0,249 10 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 732 mg 875 232 - 1150 10 2004
Natrium, Na 605 mg 736 168 - 1020 10 2004
Kalium, K 345 mg 315,5 253 - 477 10 2004
Calcium, Ca 19,8 mg 19,15 10,3 - 32,5 10 2004
Magnesium, Mg 29,4 mg 27,8 24,4 - 35,4 10 2004
Fosfor, P 319 mg 314,5 255 - 422 10 2004
Jern, Fe 0,745 mg 0,73 0,54 - 0,97 10 2004
Kobber, Cu 0,0582 mg 0,057 0,039 - 0,079 10 2004
Zink, Zn 1,52 mg 1,485 1,22 - 1,93 10 2004
Mangan, Mn 0,0188 mg 0,018 0,008 - 0,04 10 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 2004
C6:0 0,000 0 2004
C8:0 0,000 0 2004
C10:0 0,000 0 2004
C12:0 0,000 0 2004
C14:0 0,030 0,305 2004
C15:0 0,000 0 2004
C16:0 2,117 21,3 2004
C17:0 0,000 0 2004
C18:0 0,572 5,78 2004
C20:0 0,000 0 2004
C22:0 0,000 0 2004
C24:0 0,000 0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 2004
C16:1,n-7 0,371 3,74 2004
C17:1,n-7 0,000 0 2004
C18:1,n-9 4,120 41,6 2004
C18:1,n-7 0,245 2,47 2004
C20:1,n-9 0,000 0 2004
C20:1,n-11 0,034 0,348 2004
C22:1,n-9 0,000 0 2004
C22:1,n-11 0,000 0 2004
C24:1,n-9 0,000 0 2004
C16:1,trans 0,000 0 2004
C18:1,trans 0,011 0,113 2004
C20:1,trans 0,000 0 2004
C22:1,trans 0,000 0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,971 19,9 2004
C18:2,conjugerede 0,000 0 2004
C18:3,n-3 (ALA) 0,337 3,4 2004
C18:3,n-6 0,011 0,109 2004
C18:4,n-3 0,000 0 2004
C20:2,n-6 0,000 0 2004
C20:4,n-3 0,000 0 2004
C20:4,n-6 0,062 0,627 2004
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 2004
C22:5,n-3 0,000 0 2004
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 2004
C18:2,trans 0,002 0,0181 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,010 0,104 2004
Sum mættede 2,719 27,4 1003
Sum monoumættede 4,770 48,2 1003
Sum polyumættede 2,381 24 1003
Transfedtsyrer, total 0,013 0,131 1003
Fedtsyrer, total 9,893 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,337 3,4 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,044 20,6 1003

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby