DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1646
Pizza med tomat og ost, fastfood
Engelsk navn
Pizza with tomato and cheese, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1351 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1351 kJ 1003
Energi (kcal) 322 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 322 kcal 1003
Protein 13,3 g 13,21 12,3 - 14,4 4 2004
Protein, deklaration 13,3 g 13,21 12,3 - 14,4 4 2004
Kulhydrat difference 38,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 35,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 35,7 g 1003
Kostfibre 2,4 g 1 2004
Fedt 13,5 g 13,5 10,3 - 16,6 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,29 g 4 1003
Aske 2,5 g 2,37 2,18 - 2,89 4 2004
Tørstof 67,3 g 67,8 62,6 - 71,1 4 2004
Vand 32,7 g 32,2 28,9 - 37,4 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,110 mg 0,11 0,102 - 0,116 4 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,129 mg 0,122 0,106 - 0,166 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 518 mg 499,5 403 - 670 4 2004
Kalium 165 mg 166,0 151 - 175 4 2004
Calcium 246 mg 258,0 199 - 268 4 2004
Magnesium 24,0 mg 24,1 22,8 - 24,9 4 2004
Jern 0,603 mg 0,605 0,51 - 0,69 4 2004
Kobber 0,101 mg 0,102 0,078 - 0,123 4 2004
Zink 1,51 mg 1,575 1,3 - 1,59 4 2004
Mangan 0,323 mg 0,328 0,271 - 0,363 4 2004
Fosfor 204 mg 206,5 179 - 223 4 2004
Chlorid 899 mg 860,0 736 - 1140 4 2004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 2,30 g 1 2141
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 33,4 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,338 2,91 2004
C6:0 0,224 1,93 2004
C8:0 0,131 1,13 2004
C10:0 0,284 2,46 2004
C12:0 0,382 3,3 2004
C14:0 1,043 9,01 2004
C15:0 0,105 0,905 2004
C16:0 3,063 26,4 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 1,010 8,73 2004
C20:0 0,000 0,0 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,092 0,799 2004
C16:1,n-7 0,149 1,28 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,121 1,04 2004
C18:1,n-9 2,978 25,7 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,024 0,207 2004
C22:1,n-9 0,000 0,0 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,205 1,77 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,030 8,9 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,250 2,16 2004
C18:3,n-6 0,000 0,0 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,000 0,0 2004
C18:2,trans 0,088 0,758 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,047 0,404 2004
Sum mættede fedtsyrer 6,579 56,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 3,364 29 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,280 11 1003
Sum transfedtsyrer 0,292 2,52 1003
Sum fedtsyrer 11,563 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,250 2,16 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,030 8,9 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,130 2004
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,858 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby