DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1654
Reje, dybvands, kogt, i lage
Engelsk navn
Shrimp, boiled, in brine
Taxonomisk navn
Pandalus borealis
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 303 kJ 1003
Energi, kcal 72 kcal 1003
Nitrogen, total 2,473 g 2,49 2,13 - 2,89 12 2068
Protein, videnskabelig 15,5 g 15,5625 13,3 - 18 12 2068
Protein, deklaration 15,5 g 15,5625 13,3 - 18 12 2068
Kulhydrat, difference 0,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,4 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 0,9 g 0,9 0,7 - 1,2 12 2068
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,1 g 3,09 2,58 - 3,57 12 2068
Tørstof 19,8 g 19,75 18,1 - 21,4 12 2068
Vand 80,2 g 80,25 78,6 - 81,9 12 2068
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 0 2 2068
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 0 2 2068
25-hydroxy D3-vitamin 0 µg 0 2 2068
E-vitamin 3,60 α-TE
alfa-tokoferol 3,60 mg 3,6 3,5 - 3,7 2 2068
B1-vitamin 0 mg 0 2 2068
B2-vitamin, riboflavin 0 mg 0 2 2068
Niacinækvivalent 3,16 NE 1003
Niacin 0,280 mg 0,28 0,27 - 0,29 2 2068
B6-vitamin 0 mg 0 2 2068
Pantothensyre 0,0345 mg 0,0345 0,031 - 0,038 2 2068
Biotin 0,680 µg 0,68 0,66 - 0,7 2 2068
B12-vitamin 1,60 µg 1,6 1,5 - 1,7 2 2068
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1630 mg 1625 1620 - 1630 2 2068
Natrium, Na 1040 mg 1035 980 - 1090 2 2068
Kalium, K 64,5 mg 64,5 56 - 73 2 2068
Calcium, Ca 36,4 mg 36,35 36,1 - 36,6 2 2068
Magnesium, Mg 20,6 mg 20,55 20 - 21,1 2 2068
Fosfor, P 91,0 mg 91 88 - 94 2 2068
Jern, Fe 0,115 mg 0,115 0,107 - 0,123 2 2068
Kobber, Cu 0,122 mg 0,1215 0,105 - 0,138 2 2068
Zink, Zn 0,555 mg 0,555 0,52 - 0,59 2 2068
Jod, I 12,8 µg 12,8 11,4 - 14,2 2 2068
Mangan, Mn 0,0275 mg 0,0275 0,015 - 0,04 2 2068
Chrom, Cr 3,27 µg 3,27275 0,545 - 6 2 2068
Selen, Se 24,0 µg 24 22 - 26 2 2068
Nikkel, Ni 1,000 µg 1 0,58 - 1,42 2 2068
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 0,720 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 816 330 T 826
Leucin 1210 490 T 826
Lysin 1340 540 T 826
Methionin 445 180 T 826
Cystin 104 42 T 826
Phenylalanin 668 270 T 826
Tyrosin 593 240 T 826
Threonin 593 240 T 826
Tryptofan 173 70 T 826
Valin 816 330 T 826
Arginin 1210 490 T 826
Histidin 321 130 T 826
Alanin 841 340 T 826
Asparaginsyre 1660 670 T 826
Glutaminsyre 2180 880 T 826
Glycin 890 360 T 826
Prolin 618 250 T 826
Serin 692 280 T 826

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby