DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1657
Fiskepinde, panerede, dybfrost
Engelsk navn
Fish fingers, breaded, frozen
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 775 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 775 kJ 1003
Energi (kcal) 185 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 185 kcal 1003
Protein 12,8 g 12,96 10,5 - 15 12 2068
Protein, deklaration 12,8 g 12,96 10,5 - 15 12 2068
Kulhydrat difference 15,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 13,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 13,8 g 1003
Kostfibre 1,4 g 1 1001
Fedt 8,4 g 8,4 6,8 - 9,7 12 2068
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,80 g 2 1003
Aske 1,5 g 1,45 1,18 - 1,7 12 2068
Tørstof 37,9 g 37,5 35,5 - 41,8 12 2068
Vand 62,1 g 62,5 58,2 - 64,5 12 2068
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 0,0 0,0 - 2 2 2068
D-vitamin 0,540 µg 1003
D3-vitamin 0,540 µg 0,54 0,5 - 0,58 2 2068
25-hydroxy D3-vitamin 0 µg 0,0 0,0 - 0,1 2 2068
E-vitamin 2,98 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 2,98 mg 2,98 2,76 - 3,2 2 2068
Thiamin (B1-vitamin) 0,0885 mg 0,088 0,083 - 0,094 2 2068
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0595 mg 0,059 0,057 - 0,062 2 2068
Niacinækvivalent 1,29 NE 1003
Niacin 1,29 mg 1,29 1,27 - 1,31 2 2068
B6-vitamin 0,0970 mg 0,097 0,096 - 0,098 2 2068
Pantotensyre 0,153 mg 0,153 0,133 - 0,173 2 2068
Biotin 1,85 µg 1,85 1,8 - 1,9 2 2068
B12-vitamin 2,15 µg 2,15 1,9 - 2,4 2 2068
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 322 mg 321,5 311 - 332 2 2068
Kalium 218 mg 217,5 207 - 228 2 2068
Calcium 14,7 mg 14,7 13,4 - 16 2 2068
Magnesium 24,4 mg 24,35 23,7 - 25 2 2068
Jern 0,485 mg 0,485 0,47 - 0,5 2 2068
Kobber 0,0725 mg 0,072 0,058 - 0,087 2 2068
Zink 0,630 mg 0,63 0,55 - 0,71 2 2068
Mangan 0,197 mg 0,197 0,177 - 0,217 2 2068
Krom 15,7 µg 15,7 13,7 - 17,7 2 2068
Selen 18,0 µg 18,0 17 - 19 2 2068
Fosfor 150 mg 149,5 139 - 160 2 2068
Chlorid 594 mg 593,5 589 - 598 2 2068
Jod 52,5 µg 52,5 49 - 56 2 2068
Nikkel 8,00 µg 8,0 7,3 - 8,7 2 2068
Sum mineraler 1320 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0,790 g 1 1001
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 13,0 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,0 2068
C10:0 0,000 0,0 2068
C12:0 0,000 0,0 2068
C14:0 0,000 0,0 2068
C15:0 0,000 0,0 2068
C16:0 0,473 7,01 2068
C18:0 0,181 2,68 2068
C20:0 0,021 0,313 2068
C22:0 0,018 0,261 2068
C24:0 0,000 0,0 2068
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,041 0,601 2068
C18:1,n-7 0,181 2,68 2068
C18:1,n-9 2,939 43,6 2068
C20:1,n-9 0,078 1,16 2068
C22:1,n-9 0,000 0,0 2068
C22:1,n-11 0,000 0,0 2068
C24:1,n-9 0,000 0,0 2068
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,339 34,7 2068
C18:3,n-3 0,287 4,25 2068
C18:4,n-3 0,000 0,0 2068
C20:2,n-6 0,000 0,0 2068
C20:3,n-6 0,000 0,0 2068
C20:4,n-3 0,000 0,0 2068
C20:4,n-6 0,000 0,0 2068
C20:5,n-3 0,033 0,493 2068
C22:5,n-3 0,000 0,0 2068
C22:6,n-3 0,119 1,77 2068
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,029 0,436 2068
Sum mættede fedtsyrer 0,693 10,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 3,239 48 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,779 41,2 1003
Sum fedtsyrer 6,740 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,439 6,51 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,339 34,7 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,052 2068
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 61,4 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 23 2068
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby