Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 167
Hvidvin, uspec.
Engelsk navn
Wine, white, average values
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 344 kJ 1003
Energi, kcal 82 kcal 1003
total-N 0,011 g 1938
Protein, total 0,1 g 1938
Protein, deklaration 0,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 2,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 2,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 2,6 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,0 g 1 1938
Alkohol 10,3 g 5,7 - 12,4 1200 1938
Aske 0,2 g 0,04 - 0,62 1200 1938
Tørstof 13,1 g 1938
Vand 86,9 g 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1938
ß-caroten 0 µg 1938
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1938
B1-vitamin 0,005 mg 1 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,015 mg 1 1938
Niacin 0,108 NE 1003
niacin 0,108 mg 1 1938
B6-vitamin 0,050 mg 1 1938
Folat 1,00 µg 1 1938
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 5,00 mg 1 1938
Kalium, K 71,0 mg 1 1938
Calcium, Ca 9,00 mg 1 1938
Magnesium, Mg 10,0 mg 1 1938
Phosphor, P 18,0 mg 1 1938
Jern, Fe 0,270 mg 1 1938
Kobber, Cu 0,004 mg 1 1938
Zink, Zn 0,120 mg 1 1938
Jod, I 0,340 µg 0,16 - 0,57 6 1162
Selen, Se 0,100 µg 1 1938
Fluor, F 202 µg 152,1 - 238,6 17 1938
Bly, Pb 2,59 µg 2,00 1,0 - 6,9 15 1051
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby