Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1676
Rugbrød, med sigtet mel (soft) og fedtrige frø, detailbageri
Engelsk navn
Rye bread, with siftings (soft) and high fat seeds, retail bakery
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,83 1
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,875 1
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1051 kJ 1003
Energi, kcal 251 kcal 1003
total-N 1,349 g 1,315 1,010 - 1,830 12 1309
Protein, total 7,9 g 7,7 5,888 - 10,669 12 1309
Protein, deklaration 8,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 40,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 33,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 32,6 g 1003
Kostfiber 7,2 g 7,2 6,2 - 8,4 12 1309
Fedt, total 8,0 g 7,7 3,0 - 15,2 12 1309
Alkohol 0,0 g 1
Aske 2,3 g 2,2 2,03 - 2,79 12 1309
Tørstof 58,5 g 58,6 53,6 - 65,4 12 1309
Vand 41,5 g 41,4 34,600 - 46,400 12 1309
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,286 mg 0,286 0,161 - 0,370 13 1257, 1309
B2-vitamin, riboflavin 0,090 mg 0,092 0,062 - 0,113 12 1309
Niacin 1,57 NE 1003
niacin 1,53 mg 1,48 1,07 - 2,12 12 1309
Pantothensyre 0,292 mg 0,310 0,22 - 0,38 5 1309
Biotin 9,60 µg 11,90 4,7 - 13,2 5 1309
Folat 40,0 µg 38,5 27 - 55 12 1309
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 838 mg 800 583 - 1660 19 1309, 2006
Natrium, Na 505 mg 492 336 - 970 19 1309, 2006
Kalium, K 287 mg 280 196 - 380 12 1309
Calcium, Ca 46,9 mg 42,4 36 - 76 12 1309
Magnesium, Mg 78,8 mg 72,0 44 - 139 12 1309
Phosphor, P 203 mg 196 141 - 322 12 1309
Jern, Fe 1,92 mg 1,95 1,54 - 2,66 12 1309
Kobber, Cu 0,323 mg 0,310 0,187 - 0,46 12 1309
Zink, Zn 1,65 mg 1,60 1,28 - 2,33 12 1309
Jod, I 20,6 µg 20,9 1,2 - 47,0 19 1309, 2006
Mangan, Mn 1,32 mg 1,30 0,87 - 1,7 12 1309
Chrom, Cr 3,48 µg 3,50 0,198 - 8,8 12 1309
Selen, Se 8,69 µg 10,00 0,91 - 14 12 1309
Nikkel, Ni 38,0 µg 39,1 4,4 - 74 12 1309
Cadmium, Cd 5,03 µg 5,40 1,55 - 7,2 12 1309
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 28,4 g 28,6 22,6 - 34,8 12 1309
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 1309
C10:0 0,000 0,00 1309
C12:0 0,000 0,00 1309
C14:0 0,000 0,00 1309
C16:0 0,591 8,36 1309
C18:0 0,277 3,92 1309
C20:0 0,000 0,00 1309
C22:0 0,026 0,36 1309
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,00 1309
C18:1,n-9 1,54 21,8 1309
C18:1,n-7 0,057 0,80 1309
C20:1,n-11 0,000 0,00 1309
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 1309
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,59 50,8 1309
C18:3,n-3 0,990 14,0 1309
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,894 12,6 1003
Sum monoumættede 1,60 22,6 1003
Sum polyumættede 4,58 64,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 7,07 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,990 14,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,59 50,8 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 324 240 T 7
Leucin 553 410 T 7
Lysin 283 210 T 7
Methionin 128 95 T 7
Cystin 121 90 T 7
Phenylalanin 378 280 T 7
Tyrosin 162 120 T 7
Threonin 283 210 T 7
Tryptofan 94 70 T 7
Valin 459 340 T 7
Arginin 364 270 T 7
Histidin 189 140 T 7
Alanin 405 300 T 7
Asparaginsyre 553 410 T 7
Glutaminsyre 1820 1350 T 7
Glycin 391 290 T 7
Prolin 742 550 T 7
Serin 378 280 T 7

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby