DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1677
Yoghurt, med frugt, 0.1 % fedt, uden tilsat sukker
Engelsk navn
Yogurt, with fruit, 0.1 % fat, no sugar added
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,38
FCF 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 182 kJ 1003
Energi, kcal 43 kcal 1003
Nitrogen, total 0,612 g 0,63 0,56 - 0,63 4 2092
Protein, videnskabelig 3,9 g 4,0194 3,57 - 4,01 4 2092
Protein, deklaration 3,8 g 3,9375 3,5 - 3,93 4 2092
Kulhydrat, difference 6,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 6,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 6,7 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 0,1 g 0,085 0,08 - 0,09 4 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 0,92 0,91 - 0,93 4 2092
Tørstof 11,6 g 11,7 10,7 - 12,1 4 2092
Vand 88,5 g 88,3 87,9 - 89,3 4 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,754 RE 4 2054
D-vitamin 0,0336 µg 4 2054
E-vitamin 0,00217 α-TE 4 2054
B1-vitamin 0,0500 mg 0,05 0,05 - 0,05 4 2092
B2-vitamin, riboflavin 0,168 mg 0,17 0,15 - 0,18 4 2092
Niacinækvivalent 0,163 NE 1003
Niacin 0,162 mg 0,155 0,15 - 0,19 4 2092
B6-vitamin 0,0575 mg 0,06 0,05 - 0,06 4 2092
Pantothensyre 0,365 mg 0,355 0,33 - 0,42 4 2092
Biotin 2,68 µg 2,7 2,3 - 3 4 2092
B12-vitamin 0,325 µg 0,33 0,25 - 0,39 4 2092
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 0,110 mg 0,11 0,11 - 0,11 4 2092
Natrium, Na 45,8 mg 46,5 40 - 50 4 2092
Kalium, K 190 mg 191,5 184 - 193 4 2092
Calcium, Ca 137 mg 136,5 129 - 144 4 2092
Magnesium, Mg 13,9 mg 13,95 13,2 - 14,5 4 2092
Fosfor, P 105 mg 106,5 100 - 108 4 2092
Jern, Fe 0,0430 mg 0,0445 0,029 - 0,054 4 2092
Kobber, Cu 0,0180 mg 0,018 0,016 - 0,02 4 2092
Zink, Zn 0,462 mg 0,465 0,45 - 0,47 4 2092
Jod, I 16,8 µg 17 14 - 19 4 2092
Mangan, Mn 0,0663 mg 0,0685 0,05 - 0,078 4 2092
Chrom, Cr 0,515 µg 0,605 0,09 - 0,76 4 2092
Selen, Se 1,73 µg 1,8 1 - 2,3 4 2092
Nikkel, Ni 1,42 µg 1,38 0,33 - 2,6 4 2092
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,275 g 0,3 0,2 - 0,3 4 2092
Galaktose 0,800 g 0,8 0,8 - 0,8 4 2092
Glukose 0,225 g 0,25 0,1 - 0,3 4 2092
Monosaccharider, total 1,30 g 1003
Laktose 3,63 g 3,65 3,5 - 3,7 4 2092
Sakkarose 0,0500 g 0 0 - 0,2 4 2092
Disaccharider, total 3,68 g 1003
Sukkerarter, total 4,97 g 1003
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 0,080 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 2 mg 4 2054

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby