Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1677
Yoghurt, med frugt, 0.1 % fedt, uden tilsat sukker
Engelsk navn
Yogurt, with fruit, 0.1 % fat, no sugar added
Synonymer
Skummetmælksyoghurt
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 182 kJ 1003
Energi, kcal 44 kcal 1003
total-N 0,613 g 0,630 0,56 - 0,63 4 2092
Protein, total 3,9 g 4,0 3,573 - 4,019 4 2092
Protein, deklaration 3,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 6,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 6,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 6,7 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,1 g 0,1 0,08 - 0,09 4 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 0,9 0,91 - 0,93 4 2092
Tørstof 11,6 g 11,7 10,7 - 12,1 4 2092
Vand 88,5 g 88,3 87,900 - 89,300 4 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,754 RE 2054
D-vitamin 0,034 µg 2054
E-vitamin 0,002 α-TE 2054
B1-vitamin 0,050 mg 0,050 0,05 - 0,05 4 2092
B2-vitamin, riboflavin 0,168 mg 0,170 0,15 - 0,18 4 2092
Niacin 0,163 NE 1003
niacin 0,163 mg 0,155 0,15 - 0,19 4 2092
B6-vitamin 0,058 mg 0,060 0,05 - 0,06 4 2092
Pantothensyre 0,365 mg 0,355 0,33 - 0,42 4 2092
Biotin 2,68 µg 2,70 2,3 - 3,0 4 2092
B12-vitamin 0,325 µg 0,330 0,25 - 0,39 4 2092
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 0,110 mg 0,110 0,11 - 0,11 4 2092
Natrium, Na 45,8 mg 46,5 40 - 50 4 2092
Kalium, K 190 mg 192 184 - 193 4 2092
Calcium, Ca 137 mg 137 129 - 144 4 2092
Magnesium, Mg 13,9 mg 14,0 13,2 - 14,5 4 2092
Phosphor, P 105 mg 107 100 - 108 4 2092
Jern, Fe 0,043 mg 0,045 0,029 - 0,054 4 2092
Kobber, Cu 0,018 mg 0,018 0,016 - 0,020 4 2092
Zink, Zn 0,463 mg 0,465 0,45 - 0,47 4 2092
Jod, I 16,8 µg 17,0 14 - 19 4 2092
Mangan, Mn 0,066 mg 0,069 0,050 - 0,078 4 2092
Chrom, Cr 0,515 µg 0,605 0,09 - 0,76 4 2092
Selen, Se 1,73 µg 1,80 1,0 - 2,3 4 2092
Nikkel, Ni 1,42 µg 1,38 0,33 - 2,60 4 2092
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,275 g 0,300 0,2 - 0,3 4 2092
Galaktose 0,800 g 0,800 0,8 - 0,8 4 2092
Glucose 0,225 g 0,250 0,1 - 0,3 4 2092
Monosaccharider, total 1,30 g 1003
Lactose 3,63 g 3,65 3,5 - 3,7 4 2092
Saccharose 0,050 g 0,000 0,0 - 0,2 4 2092
Disaccharider, total 3,68 g 1003
Sukkerarter, ialt 4,98 g 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 2 mg 2054

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby