DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1677
Yoghurt, med frugt, 0.1 % fedt, uden tilsat sukker
Engelsk navn
Yogurt, with fruit, 0.1 % fat, no sugar added
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 182 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 182 kJ 1003
Energi (kcal) 43 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 43 kcal 1003
Protein 3,9 g 4,019 3,57 - 4,01 4 2092
Protein, deklaration 3,8 g 3,937 3,5 - 3,93 4 2092
Kulhydrat difference 6,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 6,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 6,7 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,1 g 0,085 0,08 - 0,09 4 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,11 g 4 1003
Aske 0,9 g 0,92 0,91 - 0,93 4 2092
Tørstof 11,6 g 11,7 10,7 - 12,1 4 2092
Vand 88,5 g 88,3 87,9 - 89,3 4 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,754 RE 4 2054
D-vitamin 0,0336 µg 4 2054
E-vitamin 0,00217 α-TE 4 2054
Thiamin (B1-vitamin) 0,0500 mg 0,05 0,05 - 0,05 4 2092
Riboflavin (B2-vitamin) 0,168 mg 0,17 0,15 - 0,18 4 2092
Niacinækvivalent 0,162 NE 1003
Niacin 0,162 mg 0,155 0,15 - 0,19 4 2092
B6-vitamin 0,0575 mg 0,06 0,05 - 0,06 4 2092
Pantotensyre 0,365 mg 0,355 0,33 - 0,42 4 2092
Biotin 2,68 µg 2,7 2,3 - 3 4 2092
Folat 12,6 µg 1 2135
B12-vitamin 0,325 µg 0,33 0,25 - 0,39 4 2092
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 45,8 mg 46,5 40 - 50 4 2092
Kalium 190 mg 191,5 184 - 193 4 2092
Calcium 137 mg 136,5 129 - 144 4 2092
Magnesium 13,9 mg 13,95 13,2 - 14,5 4 2092
Jern 0,0430 mg 0,044 0,029 - 0,054 4 2092
Kobber 0,0180 mg 0,018 0,016 - 0,02 4 2092
Zink 0,462 mg 0,465 0,45 - 0,47 4 2092
Mangan 0,0663 mg 0,068 0,05 - 0,078 4 2092
Krom 0,515 µg 0,605 0,09 - 0,76 4 2092
Selen 1,73 µg 1,8 1 - 2,3 4 2092
Fosfor 105 mg 106,5 100 - 108 4 2092
Chlorid 0,110 mg 0,11 0,11 - 0,11 4 2092
Jod 16,8 µg 17,0 14 - 19 4 2092
Nikkel 1,42 µg 1,38 0,33 - 2,6 4 2092
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,275 g 0,3 0,2 - 0,3 4 2092
Galaktose 0,800 g 0,8 0,8 - 0,8 4 2092
Glukose 0,225 g 0,25 0,1 - 0,3 4 2092
Sum monosakkarider 1,30 g 1003
Laktose 3,63 g 3,65 3,5 - 3,7 4 2092
Sakkarose 0,0500 g 0,0 0,0 - 0,2 4 2092
Sum disakkarider 3,68 g 1003
Sum sukkerarter 4,97 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 0,080 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 2 mg 4 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,612 2092
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 15,2 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,38 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945 1003
Massefylde 1,1 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby