Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1681
Yoghurt med frugt, 0.4 % fedt
Engelsk navn
Yogurt, with fruit, 0.4 % fat
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 326 kJ 1003
Energi, kcal 78 kcal 1003
total-N 0,740 g 1 2092
Protein, total 4,7 g 1 2092
Protein, deklaration 4,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 13,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 13,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 13,7 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,4 g 1 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 1 2092
Tørstof 19,6 g 1 2092
Vand 80,4 g 1 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,55 RE 2054
D-vitamin 0,038 µg 2054
E-vitamin 0,010 α-TE 2054
B1-vitamin 0,040 mg 1 2092
B2-vitamin, riboflavin 0,160 mg 1 2092
Niacin 0,150 NE 1003
niacin 0,150 mg 1 2092
B6-vitamin 0,060 mg 1 2092
Pantothensyre 0,300 mg 1 2092
Biotin 1,10 µg 1 2092
B12-vitamin 0,400 µg 1 2092
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 0,100 mg 1 2092
Natrium, Na 34,0 mg 1 2092
Kalium, K 163 mg 1 2092
Calcium, Ca 149 mg 1 2092
Magnesium, Mg 12,6 mg 1 2092
Phosphor, P 110 mg 1 2092
Jern, Fe 0,041 mg 1 2092
Kobber, Cu 0,015 mg 1 2092
Zink, Zn 0,500 mg 1 2092
Jod, I 12,0 µg 1 2092
Mangan, Mn 0,010 mg 1 2092
Chrom, Cr 0,440 µg 1 2092
Selen, Se 2,20 µg 1 2092
Nikkel, Ni 1,05 µg 1 2092
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,800 g 1 2092
Galaktose 0,900 g 1 2092
Glucose 0,700 g 1 2092
Monosaccharider, total 2,40 g 1003
Lactose 2,80 g 1 2092
Saccharose 7,40 g 1 2092
Disaccharider, total 10,2 g 1003
Sukkerarter, ialt 12,6 g 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 3 mg 2054

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby