Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1682
Koldskål
Engelsk navn
Buttermilk dessert
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 303 kJ 1003
Energi, kcal 72 kcal 1003
total-N 0,510 g 0,515 0,47 - 0,54 4 2092
Protein, total 3,3 g 3,3 2,999 - 3,445 4 2092
Protein, deklaration 3,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 10,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 10,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 10,6 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 1,9 g 2,2 0,6 - 2,5 4 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,7 g 0,7 0,64 - 0,69 4 2092
Tørstof 16,3 g 16,4 15,9 - 16,6 4 2092
Vand 83,7 g 83,6 83,400 - 84,100 4 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 22,5 RE 1003
Retinol 22,5 µg 22,5 16 - 29 2 2092
D-vitamin 0,056 µg 2054
E-vitamin 0,130 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,130 mg 0,130 0,06 - 0,20 2 2092
B1-vitamin 0,033 mg 0,030 0,03 - 0,04 4 2092
B2-vitamin, riboflavin 0,130 mg 0,130 0,11 - 0,15 4 2092
Niacin 0,130 NE 1003
niacin 0,130 mg 0,130 0,12 - 0,14 4 2092
B6-vitamin 0,045 mg 0,040 0,00 - 0,10 4 2092
Pantothensyre 0,255 mg 0,280 0,11 - 0,35 4 2092
Biotin 2,13 µg 2,30 1,5 - 2,4 4 2092
B12-vitamin 0,293 µg 0,275 0,23 - 0,39 4 2092
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 0,085 mg 0,085 0,08 - 0,09 4 2092
Natrium, Na 35,5 mg 35,0 33 - 39 4 2092
Kalium, K 137 mg 136 130 - 145 4 2092
Calcium, Ca 103 mg 104 98 - 106 4 2092
Magnesium, Mg 9,70 mg 9,70 9,3 - 10,1 4 2092
Phosphor, P 82,3 mg 82,5 77 - 87 4 2092
Jern, Fe 0,046 mg 0,051 0,014 - 0,067 4 2092
Kobber, Cu 0,010 mg 0,008 0,000 - 0,023 4 2092
Zink, Zn 0,365 mg 0,375 0,32 - 0,39 4 2092
Jod, I 11,1 µg 10,5 9,2 - 14 4 2092
Mangan, Mn 0,010 mg 0,004 0,002 - 0,031 4 2092
Chrom, Cr 0,425 µg 0,240 0,14 - 1,08 4 2092
Selen, Se 2,00 µg 2,05 1,6 - 2,3 4 2092
Nikkel, Ni 0,943 µg 0,880 0,63 - 1,38 4 2092
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,175 g 0,000 0,0 - 0,7 4 2092
Galaktose 0 g 0 4 2092
Glucose 0,175 g 0,000 0,0 - 0,7 4 2092
Monosaccharider, total 0,350 g 1003
Lactose 3,23 g 3,25 3,0 - 3,4 4 2092
Saccharose 5,83 g 5,80 4,3 - 7,4 4 2092
Disaccharider, total 9,05 g 1003
Sukkerarter, ialt 9,40 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,070 3,65 2092
C6:0 0,043 2,24 2092
C8:0 0,027 1,41 2092
C10:0 0,053 2,77 2092
C12:0 0,060 3,13 2092
C14:0 0,183 9,55 2092
C15:0 0,020 1,04 2092
C16:0 0,557 29,1 2092
C18:0 0,217 11,3 2092
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,017 0,88 2092
C16:1,n-7 0,030 1,57 2092
C18:1,n-9 0,443 23,1 2092
C18:1,n-7 0,020 1,04 2092
C18:1,trans n-9 0,070 3,65 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,057 2,97 2092
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,010 0,52 2092
C18:3,n-3 0,010 0,52 2092
C18:2,trans, udifferentieret 0,013 0,67 2092
Andre fedtsyrer 0,017 0,88 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,23 64,2 1003
Sum monoumættede 0,510 26,6 1003
Sum polyumættede 0,077 4,02 1003
Sum transfedtsyrer 0,083 4,33 1003
Fedtsyrer, total 1,92 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,010 0,52 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,057 2,97 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 8 mg 2054

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby