Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1683
Milkshake
Engelsk navn
Milkshake
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 364 kJ 1003
Energi, kcal 87 kcal 1003
total-N 0,805 g 0,800 0,79 - 0,83 4 2092
Protein, total 5,1 g 5,1 5,040 - 5,295 4 2092
Protein, deklaration 5,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 12,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 12,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 12,5 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 1,8 g 1,8 1,7 - 1,8 4 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 0,9 0,93 - 1,13 4 2092
Tørstof 20,3 g 20,2 19,6 - 21,2 4 2092
Vand 79,7 g 79,8 78,800 - 80,400 4 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 15,3 RE 1003
Retinol 15,3 µg 16,0 13 - 16 4 2092
D-vitamin 0,055 µg 2054
E-vitamin 0,035 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,035 mg 0,035 0,02 - 0,05 4 2092
B1-vitamin 0,048 mg 0,050 0,04 - 0,05 4 2092
B2-vitamin, riboflavin 0,183 mg 0,190 0,16 - 0,19 4 2092
Niacin 0,155 NE 1003
niacin 0,155 mg 0,155 0,14 - 0,17 4 2092
B6-vitamin 0,035 mg 0,045 0,00 - 0,05 4 2092
Pantothensyre 0,435 mg 0,440 0,39 - 0,47 4 2092
Biotin 2,90 µg 2,85 2,4 - 3,5 4 2092
B12-vitamin 0,448 µg 0,495 0,28 - 0,52 4 2092
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 0,110 mg 0,110 0,11 - 0,11 4 2092
Natrium, Na 66,8 mg 67,0 65 - 68 4 2092
Kalium, K 199 mg 190 188 - 228 4 2092
Calcium, Ca 131 mg 134 121 - 136 4 2092
Magnesium, Mg 15,2 mg 13,5 13,1 - 20,8 4 2092
Phosphor, P 105 mg 105 104 - 106 4 2092
Jern, Fe 0,269 mg 0,036 0,034 - 0,970 4 2092
Kobber, Cu 0,031 mg 0,016 0,000 - 0,092 4 2092
Zink, Zn 0,443 mg 0,430 0,41 - 0,50 4 2092
Jod, I 16,7 µg 18,5 9,8 - 20 4 2092
Mangan, Mn 0,026 mg 0,004 0,002 - 0,092 4 2092
Chrom, Cr 3,39 µg 0,63 0,12 - 12,2 4 2092
Selen, Se 2,60 µg 2,50 2,3 - 3,1 4 2092
Nikkel, Ni 7,62 µg 4,53 0,61 - 20,8 4 2092
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 0 4 2092
Galaktose 0 g 0 4 2092
Glucose 0 g 0 4 2092
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 5,03 g 5,10 4,6 - 5,3 4 2092
Saccharose 6,03 g 6,05 5,9 - 6,1 4 2092
Disaccharider, total 11,1 g 1003
Sukkerarter, ialt 11,1 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,053 3,53 2092
C6:0 0,040 2,67 2092
C8:0 0,020 1,33 2092
C10:0 0,045 3,00 2092
C12:0 0,053 3,53 2092
C14:0 0,155 10,3 2092
C15:0 0,020 1,33 2092
C16:0 0,445 29,7 2092
C18:0 0,178 11,9 2092
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,010 0,66 2092
C16:1,n-7 0,018 1,20 2092
C18:1,n-9 0,315 21,0 2092
C18:1,n-7 0,015 1,00 2092
C18:1,trans n-9 0,053 3,53 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,030 2,00 2092
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,010 0,66 2092
C18:3,n-3 0,010 0,66 2092
C18:2,trans, udifferentieret 0,010 0,66 2092
Andre fedtsyrer 0,020 1,33 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,01 67,3 1003
Sum monoumættede 0,358 23,9 1003
Sum polyumættede 0,050 3,33 1003
Sum transfedtsyrer 0,063 4,20 1003
Fedtsyrer, total 1,50 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,010 0,66 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,030 2,00 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 8 mg 2054

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby