DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1686
Grisekød, skinkeklump, helt afpudset, rå
Engelsk navn
Pork, thick flank, completely trimmed, raw
Taxonomisk navn
Sus scrofa domesticus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 425 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 425 kJ 1003
Energi (kcal) 100 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 100 kcal 1003
Protein 20,8 g 20,80 20,2 - 21,5 4 2091
Protein, deklaration 20,8 g 20,80 20,2 - 21,5 4 2091
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 1,9 g 1,9 1,3 - 2,5 4 2091
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,11 g 4 1003
Aske 1,2 g 1,16 1,12 - 1,17 4 2091
Tørstof 23,9 g 23,9 23,5 - 24,3 4 2091
Vand 76,1 g 76,1 75,7 - 76,5 4 2091
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
D-vitamin 0,483 µg 4 2054
Thiamin (B1-vitamin) 0,810 mg 0,63 - 1,02 4 T 739.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,195 mg 0,19 - 0,2 4 T 739.0
Niacinækvivalent 3,90 NE 1003
Niacin 3,90 mg T 739.0
B6-vitamin 0,370 mg T 739.0
Folat 2,10 µg 0,8 - 4,6 4 T 739.0
B12-vitamin 0,650 µg T 739.0
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 42,1 mg 42,1 41,2 - 42,9 4 T 724.0
Kalium 400 mg T 739.0
Calcium 7,00 mg T 739.0
Magnesium 26,0 mg T 739.0
Jern 0,710 mg 0,64 - 0,79 4 T 739.0
Zink 3,60 mg 0,0 - 6,9 266 T 739.0
Selen 6,90 µg 0,0 - 300 231 T 739.0
Fosfor 195 mg 190 - 200 4 T 739.0
Jod 1,10 µg T 739.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 0,0 1 1655
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 1,748 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 56 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 3,468 2091
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 75,0 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,920 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby