Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1688
Grisekød, filet, 0-1 mm fedtkant, rå
Engelsk navn
Pork, loin, 0-1 mm fat, raw
Taxonomisk navn
Sus scrofa
Synonymer
Svinekød, filet, 0-1 mm fedtkant, rå
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 547 kJ 1003
Energi, kcal 131 kcal 1003
total-N 3,577 g 3,630 3,29 - 3,76 9 2091
Protein, total 21,9 g 22,2 20,1 - 23,0 9 2091
Protein, deklaration 21,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 4,7 g 4,5 3,4 - 7,1 9 2091
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,1 g 1,2 1,08 - 1,16 9 2091
Tørstof 27,7 g 27,4 26,8 - 29,3 9 2091
Vand 72,3 g 72,6 70,700 - 73,200 9 2091
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
D-vitamin 0,517 µg 2054
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 62 mg 2054

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby