DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1688
Grisekød, filet, 0-1 mm fedtkant, rå
Engelsk navn
Pork, loin, 0-1 mm fat, raw
Taxonomisk navn
Sus scrofa domesticus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 547 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 547 kJ 1003
Energi (kcal) 130 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 130 kcal 1003
Protein 21,9 g 22,20 20 - 23 9 2091
Protein, deklaration 21,9 g 22,20 20 - 23 9 2091
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 4,7 g 4,5 3,4 - 7,1 9 2091
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,12 g 20 1003
Aske 1,1 g 1,15 1,08 - 1,16 9 2091
Tørstof 27,7 g 27,4 26,8 - 29,3 9 2091
Vand 72,3 g 72,6 70,7 - 73,2 9 2091
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
D-vitamin 0,517 µg 9 2054
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 48,4 mg 47,5 40 - 61 20 T 1003.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1 1655
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 4,355 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 62 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 3,577 2091
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 75,6 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,920 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby