DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1689
Grisekød, kæbe, afpudset, rå
Engelsk navn
Pork, jaw, trimmed, raw
Taxonomisk navn
Sus scrofa domesticus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 491 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 491 kJ 1003
Energi (kcal) 117 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 117 kcal 1003
Protein 19,8 g 19,81 19,2 - 20,3 2 2091
Protein, deklaration 19,8 g 19,81 19,2 - 20,3 2 2091
Kulhydrat difference 0,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,1 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 4,1 g 4,1 3,8 - 4,4 2 2091
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,11 g 4 1003
Aske 1,1 g 1,06 1,05 - 1,07 2 2091
Tørstof 25,1 g 25,1 24,8 - 25,4 2 2091
Vand 74,9 g 74,9 74,6 - 75,2 2 2091
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
D-vitamin 0,510 µg 2 2054
Thiamin (B1-vitamin) 0,810 mg 0,705 - 0,905 2 T 746.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,210 mg 0,21 - 0,21 2 T 746.0
Niacinækvivalent 3,30 NE 1003
Niacin 3,30 mg T 746.0
B6-vitamin 0,310 mg T 746.0
Folat 1,10 µg 6 T 746.0
B12-vitamin 0,650 µg T 746.0
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 45,5 mg 45,65 41,7 - 48,8 4 T 949.0
Kalium 280 mg T 746.0
Calcium 6,00 mg T 746.0
Magnesium 18,0 mg T 746.0
Jern 0,660 mg 0,65 - 0,67 2 T 746.0
Zink 3,60 mg 0,0 - 6,9 266 T 746.0
Selen 6,90 µg 0,0 - 300 231 T 746.0
Fosfor 175 mg 170 - 180 2 T 746.0
Jod 1,000 µg T 746.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 0,0 1 1655
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 3,772 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 56 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 3,170 2091
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 64,2 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,920 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby