Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 169
Tomat, soltørret
Engelsk navn
Tomato, dried
Taxonomisk navn
Lycopersicon esculentum (L.) Karsten ex Farw.
Synonymer
Tomater
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1187 kJ 1003
Energi, kcal 284 kcal 1003
total-N 2,258 g 1 1938
Protein, total 14,1 g 1 1938
Protein, deklaration 14,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 55,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 43,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 43,5 g 1003
Kostfiber 12,3 g 1938
Fedt, total 3,0 g 1 1938
Alkohol 0,0 g 1938
Aske 12,6 g 1 1938
Tørstof 85,4 g 1 1938
Vand 14,6 g 1 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 43,7 RE 1003
Retinol 0 µg 1938
ß-caroten 524 µg 1938
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,010 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,010 mg 1938
B1-vitamin 0,528 mg 1 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,489 mg 1 1938
Niacin 10,8 NE 1003
niacin 9,05 mg 1 1938
B6-vitamin 0,332 mg 1 1938
Pantothensyre 2,09 mg 1 1938
Folat 68,0 µg 1 1938
Frit folat 0 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 39,2 mg 1003
L-ascorbinsyre 39,2 mg 1 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 2095 mg 1 1938
Kalium, K 3427 mg 1 1938
Calcium, Ca 110 mg 1 1938
Magnesium, Mg 194 mg 1 1938
Phosphor, P 356 mg 1 1938
Jern, Fe 9,09 mg 1 1938
Kobber, Cu 1,42 mg 1 1938
Zink, Zn 1,99 mg 1 1938
Mangan, Mn 1,85 mg 1 1938
Selen, Se 5,50 µg 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 37,6 g 1938
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1938
C12:0 0,000 0,00 1938
C14:0 0,005 0,21 1938
C16:0 0,382 16,1 1938
C18:0 0,112 4,71 1938
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,013 0,54 1938
C18:1,n-9 0,558 23,5 1938
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,29 54,4 1938
C18:3,n-3 0,013 0,54 1938
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1938
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,499 21,0 1003
Sum monoumættede 0,571 24,0 1003
Sum polyumættede 1,31 55,0 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 2,38 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,013 0,54 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,29 54,4 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 339 150 1938
Leucin 519 230 1938
Lysin 519 230 1938
Methionin 122 54 1938
Cystin 183 81 1938
Phenylalanin 361 160 1938
Tyrosin 248 110 1938
Threonin 361 160 1938
Tryptofan 104 46 1938
Valin 361 160 1938
Arginin 339 150 1938
Histidin 215 95 1938
Alanin 406 180 1938
Asparaginsyre 1960 870 1938
Glutaminsyre 5190 2300 1938
Glycin 339 150 1938
Prolin 271 120 1938
Serin 384 170 1938

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby