DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1690
Havredrik, ikke beriget
Engelsk navn
Oatmilk, unfortified
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,83 1 2093
FCF 0,940
Massefylde 1033,6 2 2093
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 212 kJ 1003
Energi, kcal 50 kcal 1003
Nitrogen, total 0,102 g 0,1015 0,093 - 0,11 2 2093
Protein, videnskabelig 0,6 g 0,591745 0,542 - 0,641 2 2093
Protein, deklaration 0,6 g 0,634375 0,581 - 0,687 2 2093
Kulhydrat, difference 9,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 9,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 4,0 g 1003
Kostfibre 0,2 g 1 2093
Fedt, total 1,0 g 0,95 0,8 - 1,1 2 2093
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,2 g 0,235 0,23 - 0,24 2 2093
Tørstof 11,7 g 11,7 11,6 - 11,8 2 2093
Vand 88,3 g 88,3 88,2 - 88,4 2 2093
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,340 RE 1003
Retinol 0,340 µg 0,34 0 - 0,68 2 2093
E-vitamin 0,226 α-TE
alfa-tokoferol 0,226 mg 0,2255 0,051 - 0,4 2 2093
B1-vitamin 0,0310 mg 0,031 0,014 - 0,048 2 2093
B2-vitamin, riboflavin 0,00700 mg 0,007 0 - 0,014 2 2093
B6-vitamin 0 mg 1 2093
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 44,6 mg 44,55 36,1 - 53 2 2093
Natrium, Na 44,8 mg 44,8 35,2 - 54,4 2 2093
Kalium, K 30,4 mg 30,35 7,4 - 53,3 2 2093
Calcium, Ca 6,56 mg 6,555 6,4 - 6,71 2 2093
Magnesium, Mg 17,1 mg 17,06 6,42 - 27,7 2 2093
Fosfor, P 13,2 mg 13,21335 0,0267 - 26,4 2 2093
Jern, Fe 0,0285 mg 0,0285 0,02 - 0,037 2 2093
Kobber, Cu 0,0124 mg 0,01235 0 - 0,0247 2 2093
Zink, Zn 0,405 mg 0,405 0 - 0,81 2 2093
Jod, I 0,418 µg 0,41765 0,0253 - 0,81 2 2093
Mangan, Mn 0,0110 mg 0,011 0 - 0,022 2 2093
Selen, Se 0 µg 1 2093
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,145 g 0,145 0 - 0,29 2 2093
Glukose 0,115 g 0,115 0 - 0,23 2 2093
Monosaccharider, total 0,260 g 1003
Laktose 1,34 g 1,335 0 - 2,67 2 2093
Maltose 1,02 g 1,025 0,11 - 1,94 2 2093
Sakkarose 0,370 g 0,37 0 - 0,74 2 2093
Disaccharider, total 2,73 g 1003
Sukkerarter, total 2,99 g 1003
Stivelse 1,06 g 1 2093
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0 2093
C10:0 0,039 4,33 2093
C16:0 0,046 5,09 2093
C18:0 0,016 1,81 2093
C20:0 0,005 0,527 2093
C22:0 0,004 0,468 2093
C24:0 0,001 0,117 2093
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,007 0,762 2093
C18:1,n-9 0,404 45,1 2093
C18:1,n-7 0,153 17,1 2093
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,213 23,7 2093
C18:3,n-3 (ALA) 0,002 0,234 2093
C18:2,trans 0,004 0,468 2093
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,110 12,3 1003
Sum monoumættede 0,564 63,1 1003
Sum polyumættede 0,215 24 1003
Transfedtsyrer, total 0,004 0,468 1003
Fedtsyrer, total 0,893 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,002 0,234 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,213 23,7 1003

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby