Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1690
Havredrik, ikke beriget
Engelsk navn
Oatmilk, unfortified
Synonymer
Havremælk, Oat milk
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Massefylde 1033,6 2 2093
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,83 1 2093
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,940
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 212 kJ 1003
Energi, kcal 51 kcal 1003
total-N 0,102 g 0,102 0,093 - 0,110 2 2093
Protein, total 0,6 g 0,6 0,542 - 0,641 2 2093
Protein, deklaration 0,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 9,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 9,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 9,6 g 1003
Kostfiber 0,2 g 1 2093
Fedt, total 1,0 g 1,0 0,8 - 1,1 2 2093
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,2 g 0,2 0,23 - 0,24 2 2093
Tørstof 11,7 g 11,7 11,6 - 11,8 2 2093
Vand 88,3 g 88,3 88,200 - 88,400 2 2093
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,340 RE 1003
Retinol 0,340 µg 0,340 0 - 0,68 2 2093
E-vitamin 0,226 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,226 mg 0,226 0,051 - 0,40 2 2093
B1-vitamin 0,031 mg 0,031 0,014 - 0,048 2 2093
B2-vitamin, riboflavin 0,007 mg 0,007 0 - 0,014 2 2093
B6-vitamin 24,5 mg 24,5 0 - 49 2 2093
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 44,6 mg 44,6 36,1 - 53 2 2093
Natrium, Na 44,8 mg 44,8 35,2 - 54,4 2 2093
Kalium, K 30,4 mg 30,4 7,4 - 53,3 2 2093
Calcium, Ca 6,56 mg 6,56 6,4 - 6,71 2 2093
Magnesium, Mg 17,1 mg 17,1 6,42 - 27,7 2 2093
Phosphor, P 13,2 mg 13,2 0,0267 - 26,4 2 2093
Jern, Fe 0,029 mg 0,029 0,02 - 0,037 2 2093
Kobber, Cu 0,012 mg 0,012 0 - 0,0247 2 2093
Zink, Zn 0,405 mg 0,405 0 - 0,81 2 2093
Jod, I 0,418 µg 0,418 0,0253 - 0,81 2 2093
Mangan, Mn 0,011 mg 0,011 0 - 0,022 2 2093
Selen, Se 0 µg 1 2093
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,145 g 0,145 0 - 0,29 2 2093
Glucose 0,115 g 0,115 0 - 0,23 2 2093
Monosaccharider, total 0,260 g 1003
Lactose 1,34 g 1,34 0 - 2,67 2 2093
Maltose 1,03 g 1,03 0,11 - 1,94 2 2093
Saccharose 0,370 g 0,370 0 - 0,74 2 2093
Disaccharider, total 2,73 g 1003
Sukkerarter, ialt 2,99 g 1003
Stivelse 1,06 g 1 2093
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 2093
C10:0 0,037 4,32 2093
C16:0 0,044 5,14 2093
C18:0 0,016 1,87 2093
C20:0 0,005 0,58 2093
C22:0 0,004 0,46 2093
C24:0 0,001 0,11 2093
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,007 0,81 2093
C18:1,n-9 0,386 45,1 2093
C18:1,n-7 0,147 17,2 2093
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,203 23,7 2093
C18:3,n-3 0,002 0,23 2093
C18:2,trans, udifferentieret 0,004 0,46 2093
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,107 12,5 1003
Sum monoumættede 0,540 63,1 1003
Sum polyumættede 0,205 23,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,004 0,46 1003
Fedtsyrer, total 0,856 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,002 0,23 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,203 23,7 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby