DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1691
Risdrik, ikke beriget
Engelsk navn
Ricemilk, unfortified
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,95 1 2093
FCF 0,820
Massefylde 1035,3 2 2093
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 210 kJ 1003
Energi, kcal 50 kcal 1003
Nitrogen, total 0,018 g 0,0175 0,015 - 0,02 2 2093
Protein, videnskabelig 0,1 g 0,104125 0,0892 - 0,119 2 2093
Protein, deklaration 0,1 g 0,109375 0,0937 - 0,125 2 2093
Kulhydrat, difference 10,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 10,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 5,6 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 0,9 g 0,9 0,9 - 0,9 2 2093
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,2 g 0,175 0,17 - 0,18 2 2093
Tørstof 11,4 g 11,45 11 - 11,9 2 2093
Vand 88,5 g 88,55 88,1 - 89 2 2093
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 0 2 2093
E-vitamin 0,465 α-TE
alfa-tokoferol 0,465 mg 0,465 0,45 - 0,48 2 2093
B1-vitamin 0,00950 mg 0,0095 0,008 - 0,011 2 2093
B2-vitamin, riboflavin 0 mg 0 2 2093
B6-vitamin 0 mg 0 2 2093
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 69,5 mg 69,5 51 - 88 2 2093
Natrium, Na 51,4 mg 51,35 47,5 - 55,2 2 2093
Kalium, K 16,2 mg 16,2 12,7 - 19,7 2 2093
Calcium, Ca 1,85 mg 1,85 1,2 - 2,5 2 2093
Magnesium, Mg 2,67 mg 2,67 2,42 - 2,92 2 2093
Fosfor, P 7,39 mg 7,39 3,98 - 10,8 2 2093
Jern, Fe 0,00550 mg 0,0055 0 - 0,011 2 2093
Kobber, Cu 0,0170 mg 0,017 0,0153 - 0,0187 2 2093
Zink, Zn 0,0275 mg 0,0275 0,025 - 0,03 2 2093
Jod, I 1,04 µg 1,035 1,01 - 1,06 2 2093
Mangan, Mn 0,0160 mg 0,016 0,0117 - 0,0203 2 2093
Selen, Se 0 µg 0 2 2093
Arsen uorganisk 1,55 µg 1,55 0,9 - 2,2 2 2093
Arsen, As 1,65 µg 1,65 1 - 2,3 2 2093
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 0 2 2093
Glukose 0,520 g 0,52 0,15 - 0,89 2 2093
Monosaccharider, total 0,520 g 1003
Laktose 0,110 g 0,11 0,1 - 0,12 2 2093
Maltose 3,81 g 3,805 2,61 - 5 2 2093
Sakkarose 0,0300 g 0,03 0 - 0,06 2 2093
Disaccharider, total 3,95 g 1003
Sukkerarter, total 4,47 g 1003
Stivelse 1,11 g 1,105 1,07 - 1,14 2 2093
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0 2093
C10:0 0,000 0 2093
C16:0 0,049 6,67 2093
C18:0 0,023 3,13 2093
C20:0 0,002 0,295 2093
C22:0 0,006 0,767 2093
C24:0 0,003 0,354 2093
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0 2093
C18:1,n-9 0,389 52,7 2093
C18:1,n-7 0,005 0,649 2093
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,255 34,6 2093
C18:3,n-3 (ALA) 0,003 0,413 2093
C18:2,trans 0,003 0,354 2093
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,083 11,2 1003
Sum monoumættede 0,394 53,3 1003
Sum polyumættede 0,258 35 1003
Transfedtsyrer, total 0,003 0,354 1003
Fedtsyrer, total 0,738 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,003 0,413 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,255 34,6 1003

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby