Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1697
Kommen, rå
Engelsk navn
Caraway seed, raw
Taxonomisk navn
Carum carvi
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,30
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,752
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1382 kJ 1003
Energi, kcal 330 kcal 1003
total-N 3,736 g 2098
Protein, total 19,8 g 2098
Protein, deklaration 23,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 49,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 11,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 8,3 g 1003
Kostfiber 38,0 g 2 2098
Fedt, total 14,6 g 18 2098
Alkohol 0,0 g 2098
Aske 5,9 g 23 2098
Tørstof 90,1 g 21 2098
Vand 9,9 g 21 2098
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 17,2 RE 1003
Retinol 0 µg 2098
ß-caroten 206 µg 2098
D-vitamin 0 µg 2098
E-vitamin 2,50 α-TE 1003
alfa-tokoferol 2,50 mg 2098
K1-vitamin 0 µg 2098
B1-vitamin 0,383 mg 1 2098
B2-vitamin, riboflavin 0,379 mg 1 2098
Niacin 7,66 NE 1003
niacin 3,61 mg 4 2098
B6-vitamin 0,360 mg 2 2098
Folat 10,0 µg 2098
B12-vitamin 0 µg 2098
C-vitamin 21,0 mg 2098
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 17,0 mg 7 2098
Kalium, K 1351 mg 7 2098
Calcium, Ca 689 mg 4 2098
Magnesium, Mg 258 mg 2 2098
Phosphor, P 568 mg 2 2098
Jern, Fe 16,2 mg 3 2098
Kobber, Cu 0,910 mg 1 2098
Zink, Zn 5,50 mg 1 2098
Mangan, Mn 1,30 mg 1 2098
Selen, Se 12,1 µg 2098
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0,640 g 2098
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 2098
C6:0 0,000 0,00 2098
C8:0 0,000 0,00 2098
C10:0 0,010 0,09 2098
C12:0 0,010 0,09 2098
C14:0 0,040 0,36 2098
C16:0 0,400 3,65 2098
C18:0 0,110 1,00 2098
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,090 0,82 2098
C18:1,n-9 7,04 64,1 2098
C20:1,n-11 0,000 0,00 2098
C22:1,n-9 0,000 0,00 2098
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,12 28,5 2098
C18:3,n-3 0,150 1,37 2098
C20:4,n-6 0,000 0,00 2098
C20:5,n-3 0,000 0,00 2098
C22:5,n-3 0,000 0,00 2098
C22:6,n-3 0,000 0,00 2098
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,570 5,20 1003
Sum monoumættede 7,13 65,0 1003
Sum polyumættede 3,27 29,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 11,0 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,150 1,37 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,12 28,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 2098
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 826 221 2098
Leucin 1220 326 2098
Lysin 1030 276 2098
Methionin 362 97 2098
Cystin 329 88 2098
Phenylalanin 867 232 2098
Tyrosin 643 172 2098
Threonin 755 202 2098
Tryptofan 243 65 2098
Valin 1040 278 2098
Arginin 1250 335 2098
Histidin 549 147 2098
Alanin 915 245 2098
Asparaginsyre 2090 558 2098
Glutaminsyre 3170 848 2098
Glycin 1320 354 2098
Prolin 915 245 2098
Serin 945 253 2098

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby