Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1700
Risdrik, tilsat calcium
Engelsk navn
Ricemilk, with added calcium
Synonymer
Rismælk, Rice milk
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Massefylde 1044,0 3 2093
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,95 1 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,820
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 230 kJ 1003
Energi, kcal 55 kcal 1003
total-N 0,019 g 0,021 0,011 - 0,024 3 2093
Protein, total 0,1 g 0,1 0,065 - 0,143 3 2093
Protein, deklaration 0,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 11,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 11,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 11,4 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,9 g 0,8 0,6 - 1,3 3 2093
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,4 g 0,3 0,32 - 0,42 3 2093
Tørstof 12,8 g 12,1 11,6 - 14,7 3 2093
Vand 87,2 g 87,9 85,300 - 88,400 3 2093
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 0 3 2093
E-vitamin 0,547 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,547 mg 0,570 0,36 - 0,71 3 2093
B1-vitamin 0,013 mg 0,011 0,009 - 0,02 3 2093
B2-vitamin, riboflavin 0 mg 0 3 2093
B6-vitamin 0 mg 0 3 2093
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 67,7 mg 58,0 50 - 95 3 2093
Natrium, Na 45,3 mg 48,8 33,7 - 53,4 3 2093
Kalium, K 17,2 mg 17,3 13,4 - 20,8 3 2093
Calcium, Ca 84,3 mg 93,0 65 - 95 3 2093
Magnesium, Mg 4,66 mg 3,22 3,19 - 7,56 3 2093
Phosphor, P 28,0 mg 23,3 7,12 - 53,5 3 2093
Jern, Fe 0,231 mg 0,051 0,033 - 0,608 3 2093
Kobber, Cu 0,037 mg 0,019 0,012 - 0,08 3 2093
Zink, Zn 0,049 mg 0,034 0,029 - 0,084 3 2093
Jod, I 2,50 µg 1,13 0,76 - 5,6 3 2093
Mangan, Mn 0,052 mg 0,032 0,031 - 0,094 3 2093
Selen, Se 0 µg 0 3 2093
Arsen, As 2,47 µg 2,40 2,0 - 3,0 3 2093
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,077 g 0,080 0 - 0,15 3 2093
Glucose 1,66 g 0,88 0,18 - 3,91 3 2093
Monosaccharider, total 1,73 g 1003
Lactose 0,117 g 0,110 0,07 - 0,17 3 2093
Maltose 3,27 g 2,36 2,06 - 5,4 3 2093
Saccharose 0,023 g 0,000 0 - 0,07 3 2093
Disaccharider, total 3,41 g 1003
Sukkerarter, ialt 5,15 g 1003
Stivelse 1,74 g 1,17 1,11 - 2,94 3 2093
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 2093
C10:0 0,000 0,00 2093
C16:0 0,065 7,45 2093
C18:0 0,032 3,67 2093
C20:0 0,003 0,34 2093
C22:0 0,006 0,68 2093
C24:0 0,003 0,34 2093
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,00 2093
C18:1,n-9 0,355 40,7 2093
C18:1,n-7 0,012 1,38 2093
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,390 44,7 2093
C18:3,n-3 0,002 0,22 2093
C18:2,trans, udifferentieret 0,004 0,45 2093
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,109 12,5 1003
Sum monoumættede 0,367 42,1 1003
Sum polyumættede 0,392 45,0 1003
Sum transfedtsyrer 0,004 0,45 1003
Fedtsyrer, total 0,872 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,002 0,22 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,390 44,7 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby