DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1700
Risdrik, tilsat calcium
Engelsk navn
Ricemilk, with added calcium
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,95 1 2093
FCF 0,820 1
Massefylde 1044,0 3 2093
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 230 kJ 1003
Energi, kcal 54 kcal 1003
Nitrogen, total 0,019 g 0,021 0,011 - 0,024 3 2093
Protein, videnskabelig 0,1 g 0,12495 0,0654 - 0,142 3 2093
Protein, deklaration 0,1 g 0,13125 0,0687 - 0,15 3 2093
Kulhydrat, difference 11,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 11,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 6,9 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1 1655
Fedt, total 0,9 g 0,8 0,6 - 1,3 3 2093
Alkohol 0,0 g 1 1655
Aske 0,4 g 0,33 0,32 - 0,42 3 2093
Tørstof 12,8 g 12,1 11,6 - 14,7 3 2093
Vand 87,2 g 87,9 85,3 - 88,4 3 2093
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 0 3 2093
E-vitamin 0,547 α-TE
alfa-tokoferol 0,547 mg 0,57 0,36 - 0,71 3 2093
B1-vitamin 0,0133 mg 0,011 0,009 - 0,02 3 2093
B2-vitamin, riboflavin 0 mg 0 3 2093
B6-vitamin 0 mg 0 3 2093
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 67,7 mg 58 50 - 95 3 2093
Natrium, Na 45,3 mg 48,8 33,7 - 53,4 3 2093
Kalium, K 17,2 mg 17,3 13,4 - 20,8 3 2093
Calcium, Ca 84,3 mg 93 65 - 95 3 2093
Magnesium, Mg 4,66 mg 3,22 3,19 - 7,56 3 2093
Fosfor, P 28,0 mg 23,3 7,12 - 53,5 3 2093
Jern, Fe 0,231 mg 0,051 0,033 - 0,608 3 2093
Kobber, Cu 0,0370 mg 0,019 0,012 - 0,08 3 2093
Zink, Zn 0,0490 mg 0,034 0,029 - 0,084 3 2093
Jod, I 2,50 µg 1,13 0,76 - 5,6 3 2093
Mangan, Mn 0,0522 mg 0,0315 0,031 - 0,094 3 2093
Selen, Se 0 µg 0 3 2093
Arsen, As 2,47 µg 2,4 2 - 3 3 2093
Arsen uorganisk 2,30 µg 2,1 1,9 - 2,9 3 2093
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,0767 g 0,08 0 - 0,15 3 2093
Glukose 1,66 g 0,88 0,18 - 3,91 3 2093
Monosaccharider, total 1,73 g 1003
Laktose 0,117 g 0,11 0,07 - 0,17 3 2093
Maltose 3,27 g 2,36 2,06 - 5,4 3 2093
Sakkarose 0,0233 g 0 0 - 0,07 3 2093
Disaccharider, total 3,41 g 1003
Sukkerarter, total 5,15 g 1003
Stivelse 1,74 g 1,17 1,11 - 2,94 3 2093
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 2093
C10:0 0,000 2093
C16:0 0,065 2093
C18:0 0,032 2093
C20:0 0,003 2093
C22:0 0,006 2093
C24:0 0,003 2093
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 2093
C18:1,n-9 0,355 2093
C18:1,n-7 0,012 2093
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,390 2093
C18:3,n-3 (ALA) 0,002 2093
C18:2,trans 0,004 2093

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby