DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1701
Havredrik, tilsat calcium
Engelsk navn
Oatmilk, with added calcium
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,83 1 2093
FCF 0,820 1
Massefylde 1028,3 1 2093
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 190 kJ 1003
Energi, kcal 45 kcal 1003
Nitrogen, total 0,090 g 1 2093
Protein, videnskabelig 0,5 g 1 2093
Protein, deklaration 0,6 g 1 2093
Kulhydrat, difference 7,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 7,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 5,6 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1 1655
Fedt, total 1,6 g 1 2093
Alkohol 0,0 g 1 1655
Aske 0,5 g 1 2093
Tørstof 9,8 g 1 2093
Vand 90,2 g 1 2093
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1 2093
E-vitamin 0,800 α-TE
alfa-tokoferol 0,800 mg 1 2093
B1-vitamin 0,0330 mg 1 2093
B2-vitamin, riboflavin 0,00900 mg 1 2093
B6-vitamin 0 mg 1 2093
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 60,0 mg 1 2093
Natrium, Na 31,9 mg 1 2093
Kalium, K 31,9 mg 1 2093
Calcium, Ca 126 mg 1 2093
Magnesium, Mg 10,2 mg 1 2093
Fosfor, P 16,9 mg 1 2093
Jern, Fe 0,437 mg 1 2093
Kobber, Cu 0,0335 mg 1 2093
Zink, Zn 0,0760 mg 1 2093
Jod, I 5,90 µg 1 2093
Mangan, Mn 0,106 mg 1 2093
Selen, Se 0 µg 1 2093
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,240 g 1 2093
Glukose 3,12 g 1 2093
Monosaccharider, total 3,36 g 1003
Laktose 0 g 1 2093
Maltose 0,430 g 1 2093
Sakkarose 0,140 g 1 2093
Disaccharider, total 0,570 g 1003
Sukkerarter, total 3,93 g 1003
Stivelse 1,71 g 1 2093
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 2093
C10:0 0,000 2093
C16:0 0,141 2093
C18:0 0,046 2093
C20:0 0,003 2093
C22:0 0,009 2093
C24:0 0,004 2093
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 2093
C18:1,n-9 0,420 2093
C18:1,n-7 0,017 2093
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,800 2093
C18:3,n-3 (ALA) 0,004 2093
C18:2,trans 0,000 2093

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby