DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1702
Sojadrik, tilsat calcium
Engelsk navn
Soy drink, with added calcium
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 187 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 173 kJ 1003
Energi (kcal) 45 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 41 kcal 1003
Protein 3,2 g 3,166 3,08 - 3,35 4 2093, 2182
Protein fra Aminosyrer 2,8 g 1003
Protein, deklaration 3,5 g 3,465 3,37 - 3,67 4 2093, 2182
Kulhydrat difference 3,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 3,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 2,4 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1003
Fedt 2,0 g 2,1 1,6 - 2,2 4 2093, 2182
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,10 g 4 1003
Aske 0,6 g 0,535 0,49 - 0,71 4 2093, 2182
Tørstof 9,2 g 8,85 8,67 - 10,4 4 2093, 2182
Vand 90,8 g 91,15 89,6 - 91,3 4 2093, 2182
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 0,0 2 2093
beta-Caroten 0 µg - 5 2 2182
D-vitamin 0 µg 1 2135
E-vitamin 0,193 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,193 mg 0,190 0,189 - 0,2 4 2093, 2182
beta-Tokoferol 0 mg - 0,5 2 2182
gamma-Tokoferol 1,25 mg 1,25 1,24 - 1,26 2 2182
delta-Tokoferol 0 mg - 0,5 2 2182
K1-vitamin 4,03 µg 4,025 3,97 - 4,08 2 2182
K-vitamin 4,03 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0300 mg 0,025 0,024 - 0,046 4 2093, 2182
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0224 mg 0,024 0,014 - 0,0274 4 2093, 2182
Niacinækvivalent 0,885 NE 1003
Niacin 0,169 mg 0,169 0,151 - 0,188 2 2182
B6-vitamin 0,0515 mg 0,043 0,032 - 0,087 4 2093, 2182
Pantotensyre 0,135 mg 0,134 0,128 - 0,141 4 2182
Biotin 3,60 µg 3,6 3,5 - 3,7 2 2182
Folat 11,5 µg 11,5 9,9 - 13,1 2 2182
B12-vitamin 0 µg - 0,01 2 2182
C-vitamin 0 mg - 0,5 2 2182
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 38,5 mg 36,1 30 - 51,6 4 2093, 2182
Kalium 142 mg 150,0 106 - 163 4 2093, 2182
Calcium 79,3 mg 84,0 49 - 100 4 2093, 2182
Magnesium 22,3 mg 22,5 17,4 - 26,8 4 2093, 2182
Jern 0,533 mg 0,565 0,398 - 0,604 4 2093, 2182
Kobber 0,112 mg 0,11 0,102 - 0,128 4 2093, 2182
Zink 0,326 mg 0,357 0,209 - 0,38 4 2093, 2182
Mangan 0,204 mg 0,207 0,179 - 0,22 4 2093, 2182
Krom 0 µg - 5 2 2182
Molybdæn 31,5 µg 31,5 30 - 33 2 2182
Selen 0,450 µg 0,45 0,0 - 0,9 4 2093, 2182
Fosfor 42,7 mg 44,0 37,9 - 45 4 2093, 2182
Chlorid 64,5 mg 64,5 60 - 69 2 2093
Jod 6,18 µg 7,6 6 - 9,5 4 2093, 2182
Nikkel 31,0 µg 31,0 31 - 31 2 2182
Kviksølv 0 µg - 0,1 2 2182
Arsen 0,300 µg 0,3 0,3 - 0,3 2 2182
Cadmium 0,400 µg 0,4 0,4 - 0,4 2 2182
Bly 0 µg - 0,5 2 2182
Sum mineraler 390 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,615 g 0,5 0,38 - 1,08 4 2093, 2182
Glukose 0,515 g 0,33 0,2 - 1,2 4 2093, 2182
Sum monosakkarider 1,13 g 1003
Laktose 0 g 0,0 - 0,2 4 2093, 2182
Maltose 0,305 g 0,0 - 1,22 4 2093, 2182
Sakkarose 0,923 g 0,93 0,63 - 1,2 4 2093, 2182
Sum disakkarider 1,23 g 1003
Sum sukkerarter 2,36 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g - 0,5 2 2182
Uopløselige kostfibre 0,0 g - 0,5 2 2182
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,5 2 2182
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,5 2 2182
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,0 2093
C10:0 0,000 0,0 2093
C16:0 0,192 11,2 2093
C18:0 0,074 4,32 2093
C20:0 0,005 0,321 2093
C22:0 0,007 0,408 2093
C24:0 0,000 0,0 2093
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,0 2093
C18:1,n-7 0,027 1,57 2093
C18:1,n-9 0,315 18,3 2093
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,945 55,1 2093
C18:3,n-3 0,147 8,58 2093
C18:2,trans 0,000 0,0 2093
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,279 16,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,342 19,9 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,092 63,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer 1,713 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,147 8,58 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,945 55,1 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,559 2093, 2182
Isoleucin 141 2182
Leucin 249 2182
Lysin 214 2182
Methionin 36 2182
Cystin 42 2182
Phenylalanin 170 2182
Tyrosin 117 2182
Threonin 127 2182
Tryptofan 43 2182
Valin 142 2182
Arginin 258 2182
Histidin 84 2182
Alanin 136 2182
Asparaginsyre 405 2182
Glutaminsyre 643 2182
Glycin 138 2182
Prolin 166 2182
Serin 183 2182
Hydroxyprolin 0 2182
Ornitin 0 2182
Sum essentielle Aminosyrer 1204,25
Sum ikke essentielle aminosyrer 2085,5
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 22,7 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,71 2 2093
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,856 1003
Massefylde 1,0 2 2093

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby