Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1702
Sojadrik, tilsat calcium
Engelsk navn
Soymilk, with added calcium
Synonymer
Sojamælk, Soy milk
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Massefylde 1014,9 2 2093
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,71 2 2093
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,820
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 190 kJ 1003
Energi, kcal 45 kcal 1003
total-N 0,579 g 0,579 0,569 - 0,588 2 2093
Protein, total 3,3 g 3,3 3,249 - 3,357 2 2093
Protein, deklaration 3,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 3,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 3,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 3,3 g 1003
Kostfiber 0,3 g 0,3 0,20 - 0,43 2 2093
Fedt, total 1,9 g 1,9 1,6 - 2,2 2 2093
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,6 g 0,6 0,50 - 0,71 2 2093
Tørstof 9,7 g 9,7 9,0 - 10,4 2 2093
Vand 90,3 g 90,3 89,600 - 91,000 2 2093
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 0 2 2093
E-vitamin 0,195 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,195 mg 0,195 0,19 - 0,20 2 2093
B1-vitamin 0,036 mg 0,036 0,026 - 0,046 2 2093
B2-vitamin, riboflavin 0,018 mg 0,018 0,014 - 0,021 2 2093
B6-vitamin 0,060 mg 0,060 0,032 - 0,087 2 2093
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 64,5 mg 64,5 60 - 69 2 2093
Natrium, Na 46,9 mg 46,9 42,2 - 51,6 2 2093
Kalium, K 135 mg 135 106 - 163 2 2093
Calcium, Ca 74,5 mg 74,5 49 - 100 2 2093
Magnesium, Mg 22,1 mg 22,1 17,4 - 26,8 2 2093
Phosphor, P 41,5 mg 41,5 37,9 - 45,0 2 2093
Jern, Fe 0,501 mg 0,501 0,398 - 0,604 2 2093
Kobber, Cu 0,115 mg 0,115 0,102 - 0,128 2 2093
Zink, Zn 0,277 mg 0,277 0,209 - 0,344 2 2093
Jod, I 9,35 µg 9,35 9,2 - 9,5 2 2093
Mangan, Mn 0,187 mg 0,187 0,179 - 0,195 2 2093
Selen, Se 0 µg 0 2 2093
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,730 g 0,730 0,38 - 1,08 2 2093
Glucose 0,830 g 0,830 0,46 - 1,2 2 2093
Monosaccharider, total 1,56 g 1003
Lactose 0 g 0 2 2093
Maltose 0,610 g 0,610 0 - 1,22 2 2093
Saccharose 0,645 g 0,645 0,63 - 0,66 2 2093
Disaccharider, total 1,26 g 1003
Sukkerarter, ialt 2,82 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 2093
C10:0 0,000 0,00 2093
C16:0 0,192 11,2 2093
C18:0 0,074 4,32 2093
C20:0 0,006 0,35 2093
C22:0 0,007 0,40 2093
C24:0 0,000 0,00 2093
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,00 2093
C18:1,n-9 0,315 18,4 2093
C18:1,n-7 0,027 1,58 2093
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,945 55,2 2093
C18:3,n-3 0,147 8,58 2093
C18:2,trans, udifferentieret 0,000 0,00 2093
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,279 16,3 1003
Sum monoumættede 0,342 20,0 1003
Sum polyumættede 1,09 63,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 1,71 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,147 8,58 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,945 55,2 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby