Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1703
Hvedebrød, bolle, italiensk type, detailbageri
Engelsk navn
Rolls, italien type, retail bakery
Synonymer
Ciabattabolle
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,900
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1088 kJ 1003
Energi, kcal 260 kcal 1003
total-N 1,582 g 1,610 1,37 - 1,77 5 1257
Protein, total 9,0 g 9,2 7,809 - 10,089 5 1257
Protein, deklaration 9,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 50,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 47,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 46,8 g 1003
Kostfiber 3,1 g 3,0 2,9 - 3,3 5 1257
Fedt, total 2,7 g 2,1 1,3 - 4,8 5 1257
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,9 g 1,7 1,27 - 2,76 5 1257
Tørstof 64,4 g 64,0 60,8 - 68,4 5 1257
Vand 35,6 g 36,0 31,600 - 39,200 5 1257
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,163 mg 0,169 0,115 - 0,186 5 1257
B2-vitamin, riboflavin 0,056 mg 0,056 0,043 - 0,066 5 1257
Niacin 1,58 NE 1003
B6-vitamin 0,076 mg 0,076 0,055 - 0,109 5 1257
Folat 29,8 µg 32,0 25 - 33 5 1257
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 928 mg 860 580 - 1440 5 1257
Natrium, Na 531 mg 499 344 - 830 5 1257
Kalium, K 146 mg 150 123 - 175 5 1257
Calcium, Ca 35,9 mg 28,3 23,7 - 51,8 5 1257
Magnesium, Mg 23,6 mg 21,4 20 - 31,7 5 1257
Phosphor, P 104 mg 101 84,3 - 142 5 1257
Jern, Fe 1,02 mg 1,02 0,91 - 1,14 5 1257
Kobber, Cu 0,140 mg 0,140 0,11 - 0,17 5 1257
Zink, Zn 0,738 mg 0,690 0,63 - 0,88 5 1257
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 44,7 g 44,3 42,7 - 48,5 5 1257
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 T 816
C10:0 0,000 0,00 T 816
C12:0 0,000 0,00 T 816
C14:0 0,000 0,00 T 816
C16:0 0,507 21,0 T 816
C18:0 0,054 2,22 T 816
C20:0 0,000 0,00 T 816
C22:0 0,000 0,00 T 816
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,022 0,92 T 816
C18:1,n-9 0,794 32,9 T 816
C18:1,n-7 0,045 1,85 T 816
C20:1,n-11 0,006 0,24 T 816
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 T 816
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,915 38,0 T 816
C18:3,n-3 0,070 2,90 T 816
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,561 23,2 1003
Sum monoumættede 0,867 35,9 1003
Sum polyumættede 0,985 40,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 2,41 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,070 2,90 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,915 37,9 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 396 250 T 861
Leucin 680 430 T 861
Lysin 221 140 T 861
Methionin 147 93 T 861
Cystin 174 110 T 861
Phenylalanin 475 300 T 861
Tyrosin 221 140 T 861
Threonin 269 170 T 861
Tryptofan 95 60 T 861
Valin 459 290 T 861
Arginin 364 230 T 861
Histidin 206 130 T 861
Alanin 301 190 T 861
Asparaginsyre 443 280 T 861
Glutaminsyre 2910 1840 T 861
Glycin 380 240 T 861
Prolin 1040 660 T 861
Serin 475 300 T 861

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby