Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1704
Hvedebrød, pitabrød, fint
Engelsk navn
Wheat bread, pita, white
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,900
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1061 kJ 1003
Energi, kcal 254 kcal 1003
total-N 1,327 g 1,390 1,15 - 1,44 3 1257
Protein, total 7,6 g 7,9 6,555 - 8,208 3 1257
Protein, deklaration 8,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 52,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 50,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 49,6 g 1003
Kostfiber 2,5 g 2,5 2,4 - 2,6 3 1257
Fedt, total 1,6 g 1,4 1,2 - 2,1 3 1257
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,6 g 1,7 1,34 - 1,82 3 1257
Tørstof 63,5 g 62,9 62,3 - 65,4 3 1257
Vand 36,5 g 37,1 34,600 - 37,700 3 1257
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,183 mg 0,186 0,164 - 0,200 3 1257
B2-vitamin, riboflavin 0,042 mg 0,040 0,040 - 0,045 3 1257
Niacin 1,33 NE 1003
B6-vitamin 0,073 mg 0,075 0,061 - 0,082 3 1257
Folat 20,3 µg 19,0 18 - 24 3 1257
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 840 mg 920 650 - 950 3 1257
Natrium, Na 478 mg 513 378 - 542 3 1257
Kalium, K 126 mg 128 116 - 133 3 1257
Calcium, Ca 15,9 mg 14,9 14,2 - 18,6 3 1257
Magnesium, Mg 16,7 mg 16,7 15,4 - 18 3 1257
Phosphor, P 83,5 mg 81,4 81 - 88,1 3 1257
Jern, Fe 0,867 mg 0,860 0,7 - 1,04 3 1257
Kobber, Cu 0,090 mg 0,090 0,08 - 0,10 3 1257
Zink, Zn 0,583 mg 0,610 0,45 - 0,69 3 1257
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 47,8 g 47,6 46,4 - 49,3 3 1257
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 T 861
C6:0 0,000 0,00 T 861
C8:0 0,000 0,00 T 861
C10:0 0,000 0,00 T 861
C12:0 0,000 0,00 T 861
C14:0 0,029 2,04 T 861
C16:0 0,256 18,1 T 861
C17:0 0,000 0,00 T 861
C18:0 0,132 9,35 T 861
C20:0 0,011 0,75 T 861
C22:0 0,000 0,00 T 861
C24:0 0,000 0,00 T 861
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 T 861
C16:1,n-7 0,024 1,71 T 861
C18:1,n-9 0,437 31,0 T 861
C18:1,n-7 0,000 0,00 T 861
C20:1,n-11 0,009 0,62 T 861
C22:1,n-9 0,000 0,00 T 861
C22:1,n-11 0,000 0,00 T 861
C24:1,n-9 0,000 0,00 T 861
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,447 31,7 T 861
C18:3,n-3 0,066 4,71 T 861
C18:4,n-3 0,000 0,00 T 861
C20:2,n-6 0,000 0,00 T 861
C20:3,n-3 0,000 0,00 T 861
C20:3,n-6 0,000 0,00 T 861
C20:5,n-3 0,000 0,00 T 861
C22:5,n-3 0,000 0,00 T 861
C22:6,n-3 0,000 0,00 T 861
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 T 861
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,428 30,3 1003
Sum monoumættede 0,470 33,3 1003
Sum polyumættede 0,513 36,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 1,41 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,066 4,68 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,447 31,7 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 332 250 T 861
Leucin 571 430 T 861
Lysin 186 140 T 861
Methionin 123 93 T 861
Cystin 146 110 T 861
Phenylalanin 398 300 T 861
Tyrosin 186 140 T 861
Threonin 226 170 T 861
Tryptofan 80 60 T 861
Valin 385 290 T 861
Arginin 305 230 T 861
Histidin 173 130 T 861
Alanin 252 190 T 861
Asparaginsyre 372 280 T 861
Glutaminsyre 2440 1840 T 861
Glycin 318 240 T 861
Prolin 876 660 T 861
Serin 398 300 T 861

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby