DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1708
Havtorn, rå
Engelsk navn
Sea Buckthorn
Taxonomisk navn
Hippophae rhamnoides (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 311 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 350 kJ 1003
Energi (kcal) 75 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 85 kcal 1003
Protein 0,7 g 1 2126
Protein, deklaration 0,7 g 1 2126
Kulhydrat difference 9,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 3,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 6,2 g 1003
Kostfibre 6,0 g 1 2126
Fedt 5,0 g 1 2126
Alkohol 0,0 g 1 2126
Salt deklaration 0,01 g 1 1003
Aske 1,8 g 1 2126
Tørstof 17,4 g 1 2126
Vand 82,6 g 1 2126
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 143 RE 1003
Retinol 0 µg 1 2126
beta-Caroten 860 µg 1 2126
D-vitamin 0 µg 1 2126
E-vitamin 3,05 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 3,05 mg 1 2126
K1-vitamin 13,5 µg 1 2126
K-vitamin 13,5 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0300 mg 1 2126
Riboflavin (B2-vitamin) 0,210 mg 1 2126
Niacinækvivalent 0,377 NE 1003
Niacin 0,260 mg 1 2126
B6-vitamin 0,110 mg 1 2126
Folat 23,6 µg 1 2126
B12-vitamin 0 µg 1 2126
C-vitamin 131 mg 1 2126
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 4,00 mg 1 2126
Kalium 40,0 mg 1 2126
Calcium 10,00 mg 1 2126
Magnesium 10,00 mg 1 2126
Jern 0,700 mg 1 2126
Zink 0,300 mg 1 2126
Selen 0 µg 1 2126
Fosfor 12,0 mg 1 2126
Jod 1,50 µg 1 2126
Sum mineraler 76,7 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 6,20 g 1 2126
Sakkarose 0 g 1 2126
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 6,20 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 2126
C6:0 0,000 0,0 2126
C8:0 0,000 0,0 2126
C10:0 0,000 0,0 2126
C12:0 0,000 0,0 2126
C14:0 0,000 0,0 2126
C16:0 1,020 25,5 2126
C18:0 0,060 1,5 2126
C20:0 0,000 0,0 2126
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,990 24,7 2126
C18:1,n-9 1,020 25,5 2126
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,580 14,5 2126
C18:3,n-3 0,330 8,25 2126
C20:4,n-6 0,000 0,0 2126
C20:5,n-3 0,000 0,0 2126
C22:5,n-3 0,000 0,0 2126
C22:6,n-3 0,000 0,0 2126
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 1,080 27 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 2,010 50,2 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,910 22,7 1003
Sum fedtsyrer 4,000 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,330 8,25 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,580 14,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1 2126
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,112 2126
Tryptofan 7 2126
Sum essentielle Aminosyrer 7
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 2 1 2126
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 2126
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby