Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1708
Havtorn, rå
Engelsk navn
Sea Buckthorn
Taxonomisk navn
Hippophaë rhamnoides
Synonymer
Sandtorn, Klittorn, Klittjørn, Sandthorn, Sallowthorn, Seaberry
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 2 1 2126
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 1 2126
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 311 kJ 1003
Energi, kcal 74 kcal 1003
total-N 0,112 g 1 2126
Protein, total 0,7 g 1 2126
Protein, deklaration 0,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 9,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 3,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 3,9 g 1003
Kostfiber 6,0 g 1 2126
Fedt, total 5,0 g 1 2126
Alkohol 0,0 g 1 2126
Aske 1,8 g 1 2126
Tørstof 17,4 g 1 2126
Vand 82,6 g 1 2126
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 71,7 RE 1003
Retinol 0 µg 1 2126
ß-caroten 860 µg 1 2126
D-vitamin 0 µg 1 2126
E-vitamin 3,05 α-TE 1003
alfa-tokoferol 3,05 mg 1 2126
K1-vitamin 13,5 µg 1 2126
B1-vitamin 0,030 mg 1 2126
B2-vitamin, riboflavin 0,210 mg 1 2126
Niacin 0,260 NE 1003
niacin 0,260 mg 1 2126
B6-vitamin 0,110 mg 1 2126
Folat 23,6 µg 1 2126
B12-vitamin 0 µg 1 2126
C-vitamin 131 mg 1 2126
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 4,00 mg 1 2126
Kalium, K 40,0 mg 1 2126
Calcium, Ca 10,0 mg 1 2126
Magnesium, Mg 10,0 mg 1 2126
Phosphor, P 12,0 mg 1 2126
Jern, Fe 0,700 mg 1 2126
Zink, Zn 0,300 mg 1 2126
Jod, I 1,50 µg 1 2126
Selen, Se 0 µg 1 2126
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Monosaccharider, total 6,20 g 1 2126
Saccharose 0 g 1 2126
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 2126
C6:0 0,000 0,00 2126
C8:0 0,000 0,00 2126
C10:0 0,000 0,00 2126
C12:0 0,000 0,00 2126
C14:0 0,000 0,00 2126
C16:0 1,02 25,5 2126
C18:0 0,060 1,50 2126
C20:0 0,000 0,00 2126
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,990 24,8 2126
C18:1,n-9 1,02 25,5 2126
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,580 14,5 2126
C18:3,n-3 0,330 8,25 2126
C20:4,n-6 0,000 0,00 2126
C20:5,n-3 0,000 0,00 2126
C22:5,n-3 0,000 0,00 2126
C22:6,n-3 0,000 0,00 2126
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,08 27,0 1003
Sum monoumættede 2,01 50,3 1003
Sum polyumættede 0,910 22,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 4,00 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,330 8,25 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,580 14,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1 2126
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 0 2126

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby